Ümmü sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 09:24

Son aldığım Prima Premium care bebek bezinde bebeğimin her altını değiştirmede nokta nokta toz gibi bir şeyler vardı son aldığım partiden asla memnun kalmadım. Ve normalde Prima pişik yapmazken bebeğimin poposu pişik oldu ve geçmedi 3 farklı pişik kremine rağmen. Bunun nedeni nedir boşuna mı o kadar para veriyorum Prima'ya. Hem pahalısınız hem de diğer markalardan farkınız olmayacak ise neden fazla para ödeyelim size, empati kurarak düşünün lütfen. Ve en son 16.06.2023 20:29 tarihinde Pazarama firmasından Prima premiumcare aldım ve bu ürünler kesinlikle fason. Orijinal değil. Ekte tüm görüntüleri paylaşacağım sizinde görmeniz açısından. Ve gece bezsiz kaldım diye kargo kutusunu açmak zorunda kaldım Çünkü o kutuya güvenmiştim başka yerden bez almamıştım. Bu fason ürünler alınıp tarafıma orijinal Premium care bebek bezi gönderilmesini rica ediyorum. Çünkü dünya para sayıyoruz Prima'ya bu pahalılıkta. Sırf çocuğumuz kaliteli ürün kullansın diye!

21 Haziran 2023 09:53 (Şikayetten 28 dakika sonra)
03 Temmuz 2023 09:45

Çok kısa sürede dönüş yapacaklarını ileten Prima firması hala dönüş yapmadı. Ürünlerinizin arkasında bu şekilde durmanız müükemmel. Bu saatten sonra Prima ne alırım aldırırım. Her yere de etiketleyerek sizi deşifre edeceğim ki milletin parası boşuna gıtmesın.

Zahide sonuçtan çok memnun

Zahide
27 Haziran 2024 14:35
"Prima ailesi tüketici sorunlarını dikkate alarak ilgili davranması gerçekten beni mutlu etti çok teşekkür ederim"
Prima Premium Care Pişik Sorunu
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
29 Eylül 2023 09:45