21 Haziran 2023 09:242.275

Son aldığım Prima Premium care bebek bezinde bebeğimin her altını değiştirmede nokta nokta toz gibi bir şeyler vardı son aldığım partiden asla memnun kalmadım. Ve normalde Prima pişik yapmazken bebeğimin poposu pişik oldu ve geçmedi 3 farklı pişik kremine rağmen. Bunun nedeni nedir boşuna mı o kadar para veriyorum Prima'ya. Hem pahalısınız hem de diğer markalardan farkınız olmayacak ise neden fazla para ödeyelim size, empati kurarak düşünün lütfen. Ve en son 16.06.2023 20:29 tarihinde Pazarama firmasından Prima premiumcare aldım ve bu ürünler kesinlikle fason. Orijinal değil. Ekte tüm görüntüleri paylaşacağım sizinde görmeniz açısından. Ve gece bezsiz kaldım diye kargo kutusunu açmak zorunda kaldım Çünkü o kutuya güvenmiştim başka yerden bez almamıştım. Bu fason ürünler alınıp tarafıma orijinal Premium care bebek bezi gönderilmesini rica ediyorum. Çünkü dünya para sayıyoruz Prima'ya bu pahalılıkta. Sırf çocuğumuz kaliteli ürün kullansın diye!

1 Destek
21 Haziran 2023 09:53 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Sayın Ümmü G., Yaşamış olduğunuz durumu duyduğumuza üzüldük. Bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimi Prima’nın en önemli önceliğidir. Size bu konu hakkında en hızlı şekilde destek verebilmek için paylaşmış olduğunuz mail adresinizden size ulaşacağız. Sizin gibi değerli tüketicilerden gelen geri bildirimler Prima için oldukça önemli olup ilgili departmanlarla paylaşılmaktadır. Konuyla alakalı irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Prima Tüketici İlişkileri Dilerseniz, ürünlerimizle ilgili her türlü soru, şikayet ve önerileriniz için Tüketici İlişkileri servisimizden saat 09:00 ile 17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2023 09:45

Çok kısa sürede dönüş yapacaklarını ileten Prima firması hala dönüş yapmadı. Ürünlerinizin arkasında bu şekilde durmanız müükemmel. Bu saatten sonra Prima ne alırım aldırırım. Her yere de etiketleyerek sizi deşifre edeceğim ki milletin parası boşuna gıtmesın.

Zahide
Zahide
27 Haziran 2024 14:353.880

"Prima ailesi tüketici sorunlarını dikkate alarak ilgili davranması gerçekten beni mutlu etti çok teşekkür ederim"

Prima Pişik Yaptı Ve Emici Tozlar Poposuna Çıktı

Yıldız
Yıldız
29 Eylül 2023 09:45899

Prima Premium care bebek bezinin içindeki emici tozlar bebeğimin poposuna çıkıyor ve hiç memnun kalmadım. Pişik yaptı, h...

Prima Pişik Yaptı Ve Emici Tozlar Poposuna Çıktı

Tümünü Gör
Prima En İyisi Olarak Aldığımız Bebek Bezi

Prima En İyisi OlarakAldığımız Bebek Bezi

Ümit
Prima Bez İçindeki Sertleşmiş Pamuk!

Prima Bez İçindekiSertleşmiş Pamuk!

İlknur
Prima Bebek Bezi Sızdırıyor!

Prima Bebek BeziSızdırıyor!

Melisa
Prima Taşırıyor Sızdırıyor, Memnuniyetsizlik

Prima TaşırıyorSızdırıyor, Memnuniyetsizlik

Meryem
Prima Bebek Bezi Sertliği

Prima Bebek BeziSertliği

Kader
Prima Bebek Bezinin İçinde Topaklanma Ve Sertlik Var!

Prima Bebek Bezininİçinde Topaklanma Ve Sertlik Var!

Ayaz