Pril Deterjan Yağ Kalıntılarını Çıkarmıyor

Serkan
09 Aralık 2024 23:48

Pril sıvı bulaşık deterjanıyla basit bir örnek vereyim; markalı bir teflon tavaya bir çay kaşığının yarısı kadar doğal tereyağı ve bir tatlı kaşığı hakiki zeytin yağını koyup bir yumurta kırıyorum. Ve sonrasında tavayı yıkarken sıcak ya da soğuk suyla az ya da çok deterjanla yumuşak ya da sertçe (hepsini defalarca denedim) en az iki ya da 3 defa süngerle ovalıyorum ki ancak çıksın! Buna rağmen elime yağ azda olsa yapışıyor. Hodri Meydan. (f ile başlayan markada da aynı sorunu yaşıyorum. Onu da marka ismini değiştirip yazacağım. Yetkililere duyurulur. Buna bir an evvel çözüm getirilsin.

09 Aralık 2024 23:43

Örnek: Pril sıvı bulaşık deterjanı ile (mavisi ve aloe Vera losyonlu dahil) kaliteli yahut markalı hatta sıradan bir teflon tavaya bir çay kaşığının yarısı kadar doğal tereyağı ve bir tatlı kaşığı hakiki zeytin yağını koyup bir yumurta kırıyorum. Ve sonrasında tavayı yıkarken sıcak ya da soğuk suyla az ya da çok deterjanla yumuşak ya da sertçe (hepsini defalarca denedim) en az iki ya da 3 defa süngerle ovalıyorum ki ancak çıksın! Buna rağmen elime yağ hissini net veriyor minimal düzeyde bile olsa. Hodri Meydan. Yetkililere duyurulur buna bir an evvel çözüm getirilsin.

09 Ocak 2025 15:31 (Şikayetten 1 ay sonra)

Serkan
09 Aralık 2024 23:19
Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan
01 Ağustos 2023 11:43

Pril Bulaşık Deterjanı Ambalajında Kullanım Amacının Belirsizliği Mağduriyet Yarattı

Sezgin
24 Ağustos 2025 22:03
pril-bulasik-deterjani-ambalajinda-kullanim-amacinin-belirsizligi-magduriyet-yaratti-3.jpg
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Pril Bulaşık Deterjanı Kalitesizliği

Tuğba