PratikSoft Beni Tehdit Etti!

Alperen
23 Temmuz 2024 10:17

Ben web sitesi yaptırmak için armuttan ilan vermiştim ismini verdiğim Pratiksoft (https:/ /pratiksoft.com/) adlı firmadan bana ulaştılar. 1 senelik bütün sosyal medya hesapları, web sitesi, Trendyol gibi pazar yerlerinin işletmesini yapacağım ve 10.000 TL ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Piyasadan haberim olmadığı için bana da çok uygun geldi. Hatta f*** idi sanırım adı bu arkadaş 7 kişilik ekiple beraber çalışıyorum o yüzden bu şekilde ucuz falan dedi. Ben de fiyatı uygun olduğu için tamam dedim. Benden birkaç bilgi istedi ve sonrasında ödeme istedi. İlk başta benden kart bilgilerimi istedi benim de boşluğuma geldi bende güvenerek attım. Taksitli ödemek istediğimi söyledim ve attığım ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi Turkcell'den falan küsuratlı paralar çekilmeye çalıştı. Sonrasında şifreyi karşı tarafa söylemeden bir arkadaşıma danıştım o da bulaşma biz bu tarz bir hizmeti aylığına bile 15bin tl den aşağı yapmayız dedi. Sonrasında ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi beni tehdit etmeye başladı.

Söz Verip Paramı Geri Vermeyen Firma Mağduriyeti

15 Temmuz 2025 11:54
Söz Verip Paramı Geri Vermeyen Firma Mağduriyeti

27 Eylül 2023 12:32
Karakalem sonuçtan hiç memnun değil

Hakan Güney Danışmanlık Söz Verilen Satışlar Yerine Sürekli Oyalama

21 Ocak 2025 14:15
Vahdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 11:52