Poylin Medikal Akülü Tekerlekli Sandalye

23 Temmuz 2024 01:00

2022 nin 12. Ayında poylin p301 model bir ayağa kaldıran akülü tekerlekli sandalye satın aldım, ürün geldi tekerlekleri yamuktu gönderdim. Farklı bir renk tekerlek takıp gönderdiler. Tekrar gönderdim daha araçla bir tur bile atamamışım, bu arada 2023 oldu sene. Daha sonra bir kaza geçirdim aracı teknik servise göndermek istedim, teknik servis vardır illaki ve ben engelliyim gelip alırlar evinden aracı herhalde, benim aracı kendim getirmem gerekiyormuş. Bu arada da mevsim kış. O havada kendim götürdüm aracı, ben diyorum tekerlek yamuldu galiba hissediyorum çamurluğa sürtüyor, beni iki ileri geri yaptırdı orada bir yetkili, yok bir şey ama siz bırakın bakalım dediler, bir iki hafta sonra aracı aldım toz içinde, daha sonra araç istop ediyordu yolda durduk yere. Aracı tekrar gönderdim bayram tatili girdi araya 9 gün tam 1,5 ay aracım orada kaldı. Şalteri bozulmuş orijinali takmak için beklemişler o kadar. Araç geldi fakat bu sefer de aracın ayağa kaldırma mekanizması bozuldu, araç bu bozulur eyvallah ama daha yeni teknik servisten geldi gönderirken komple bakılmasını istemiştim, bir de öyle bir yerde bozuldu ki durağın önünde güneşin altında, tam iki saat belediyeden araç gelmesini bekledim. Araç geldi, önce beni daha sonra arabamı ayağa kalkmış şekilde araca koyduk. Ben bu durumu video ve görseller ile kendilerine ilettiğim de teknik servise söylediklerini, teknik servisin aracı bana getirsinler dediğini söylediler. Bu arada bünyelerin de teknik servis yok dışarıda yaptırıyorlar. Üzerine de şirketi başka bir yere taşıdıkları için bir hafta hizmet veremeyeceklerini söylediler. Ben çalışıyorum buyurun bana bir akıl verin ne yapayım.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Muharrem
Muharrem

Mağduriyetimizin artmaması için bu ve benzeri firmaların Cumhurbaşkanlığı tarafından talimat verilerek denetlenmesi ve biz engellilerin hayata daha iyi mobilize olmamızın önünün açılması gerekmektedir. Adalet Bugün bana yarın sana lazım olacak. Poylin medikal in ivedi şekilde konu ile ilgilenmesini istiyorum. Gerekirse hukuki yol izlenir.

Cezz
Cezz

İstanbul'da poylin için servis namına hiçbir şey yok. Bizde araç bırakmıştık gelin aracı alın dediler. Minibüsümüz yok. Engelli abimizi oraya götürdük aracın üstüne koliler koyulmuş depoda zenci Türkçe bilmeyen bir sürü çalışan. Akülü araç pislik içinde her yeri toz. O araca engelli abimizi koyduk sanayi bölgesi olduğu için köpekler çete halinde dolaşıyor. Arabayla peşinden takip etmek zorunda kaldım. Sonra geldik eve ne görelim hiçbir değişiklik yok. Poylin markası alacaksanız hiçbir işi beceremeyen, ilgisiz, engellilere eziyet eden bir servisle karşılaşacaksınız bilginiz olsun.

Metin
Metin

P209 aldım joystick manevra yeteneği yok kablosu deforme oluyor garantili olduğu halde servis sandalyeyi sen getir sen al diyor zaten alabilsem engelli olmazdım. Bir de biz engellileri düşünüyoruz diyorlar.

Zübeyde
Zübeyde

Engelli bireylere satılan ürünlerin daha dikkatli yapılması ve arıza durumunda ürünün arkasında durmanız gerekiyor. Lütfen mağduriyeti giderin

Hülya
Hülya

Bu araçları satarken normal insanlara değil engelli insanlara satıyorsunuz ve bir sürü de para alıyorsunuz engelli insanların araç bozulduğu zaman getirip götürmek gibi bir imkanları olmadığını da düşünüp ona karşı donanımlı olmanız gerekiyor lütfen yardımcı olun

Hatice
Hatice

Engelli bireylere karşı özverili olmak gerekirken bu işle ilgilenen firmanın sizi bu şekilde mağdur etmesi çok üzücü, umarım en kısa sürede sizin için en doğru çözümü sunarlar.

Tekerlekli Sandalyede Garanti Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunu

29 Nisan 2025 11:34
Tekerlekli Sandalyede Garanti Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 17:51

14 Mart 2024 12:32