Kadri sonuçtan çok memnun

Porima Siyah Pla Sorunu

06 Ağustos 2024 17:17
Kadri'nin Teşekkür Mesajı
“Diğer bozuk gelen 2 makara filament yerine yeni filamentler gönderdiğiniz için teşekkür ederim bunların çapları yerinde ve test baskılarında en ufak 1 sıkıntı yok teşekkürler”

Günlerdir Porima'dan kırmızı beyaz Naturel renkte filamentler alıyorum. Siyah aldım ve 1 kilo olarak siyah harici diğer filamentler süper ama siyahta baskı alamıyorum. Tıkanıyor, çekmiyor, eritmiyor, katman atmıyor. 3 makinem var: Ender 3 V2, K1, K1 Max. Hepsinde denedim, hiçbirisinde siyahla baskı alamıyorum. Desteğe yazdım. Bana teknik destek numarası iletildi ama maalesef ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

31 Ağustos 2024 01:17

Maalesef filamentlerinde doğrusal doğruluk yok 1.75 aldığım veya renklerinde farklılık gösteren filamentlerde sorunlar üst üste patlıyor onu geçtim firmaya gönderdiğimizde baskı alıp AA bir şey yokmuş deniliyor çalışanlar ilgililer ama inanın Youtube.com reklamlarındaki sponsor oldukları insanların bahsettiği kadar iyi ve kaliteli değiller sarım zaten baştan problemli ve renk değiştikçe problemde fena baş gösteriyor ve makarna gibi kırılıyor filamentleriniz yüzünden makinelerimiz mahvoldu

06 Ağustos 2024 17:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhabalar, konuyla ilgili müşteri hizmetleri üzerinden iletişime geçebilir misiniz? Sizi teknik ekibe yönlendirecektir. 🤗

31 Ağustos 2024 10:47

Merhabalar, hafta başında müşteri hizmetlerinden arkadaşım memnuniyetiniz adına sizinle irtibata geçerek yeni ürün gönderimi konusunda destek sağlayacaktır. Güzel günler dileriz.

02 Eylül 2024 13:42

Bekliyorum

03 Eylül 2024 13:43

03 Eylül 2024 14:14

Rica ediyoruz ne demek. Herhangi bir problemde bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. 😊

23 Nisan 2024 13:54

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Porima Pla Filament Tıkanma

Hüseyin
21 Ağustos 2024 22:40
"Direk iade işlemlerini başlattı için teşekkürler"
porima-pla-filament-tikanma-2.pdf