Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcı Teslimat Sorunu Ve İlgisizlik

31 Aralık 2024 16:08

Bu firmadan aldığım Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcıyı 04-12-2024 tarihinde sipariş geçtim. ❗Ön sipariş ürünüdür❗ Aralık son hafta teslimi planlanmaktadır.

Böyle bir açıklama ile ürünü satın aldım ve kurumsal firma diye güvendim. Bu firmaya WhatsApp üzerinden 30.12.2024 tarihinde yazdığımda kargoya verdiklerini söylediler. 31.12.2024 tarihinde aradığımda açmadılar. Firmayı aradığımda bilgi sahibi olmayan insanlar telefonu açıyor. Müşterilerine karşı sıfır ilgi ile karşılaşıyoruz. Benim sipariş ettiğim ürünün parasını aldılar, site üzerinden ne bir fatura kestiler ne de bir şey geri iade etmeyelim diye de 3 filament hediye ediyorlar. Filamentlerin kargosu bile gelmedi. 01.01.2025 Pazartesi sabahı derhal savcılığa gidip şikayette bulunacağım, CİMER'e şikayette bulunacağım. Sosyal medya hesaplarımda her şeyi açık paylaşıp bu firmayı herkese bildireceğim!

09 Nisan 2025 11:44 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhabalar yaşanılan problemlerde müşteri hizmetleri numaramızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz destek sağlanacaktır

22 Nisan 2025 11:38

Telefonlarınıza hiçbir şekilde açmıyorsunuz nasıl ulaşmamızı istersiniz

Furkan
Furkan

Hocam ürün geldi mi şu an peki ne durumda

Nurullah

Hocam ürün geldi fakat 2:30 ay sonra arızalandı şu an Puma teknik serviste ve kesinlikle ilgi alaka sıfır

Ramazan
28 Aralık 2024 10:40
Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Porima Filament Ve Cihaz Sorunu.

Ercan
16 Ağustos 2024 13:23