Makbule
22 Nisan 2024 00:485.342

A101 marketinden aldığım Porçöz fırın temizleyiciyi kullanmaya başladığımdan bu yana, 1 yıldır hiçbir leke olmayan ankastre fırınım zarar gördü. Ürünle ilgili şikayetimi dile getirmek istiyorum. Böyle bir sonuç beklemiyordum. Ödediğim ücrete karşılık, fırınımın birkaç püskürtmeyle bu duruma gelmesi kabul edilemez. Yetkililerden yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

3 Mayıs 2024 14:27 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Ürünümüzle ilgili olarak şirketimizle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sizin gibi duyarlı tüketicilerimizin ürünlerimiz ile ilgili geri dönüşleri, tüketicilerine her zaman en iyi ve kaliteli ürünleri sunmayı ilke edinmiş şirketimizin Kalite çalışmalarına yön vermektedir. Bu anlayışla ilettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Başvuru takibinizi 2021 numarası ile müşteri hizmetleri danışma hattımızı arayarak yapabilirsiniz. Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda bize ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Derya
Derya
9 Mayıs 2024 22:34

Merhabalar lekeleri çıkartabildiniz mi acaba bende de aynısı oldu

Fırınım Por Çöz Fırın Temizleyici Nedeniyle Zarar Gördü, Ücret İadesi Talep Ediyorum

İbrahim
18 Ağustos 2025 01:461.680

Por çöz Fırın Temizleyici ürününü Migros’tan satın aldım. Ürünü kullandıktan sonra fırınımda geçmeyen bir leke oluştu. L...

Görkem
19 Eylül 2025 00:191.670

Porçöz sprey leke çıkarıcıyı, kullanma talimatlarına tamamen uygun şekilde yeni koltuğumda kullandım. Ancak ilk kullanım...

2 Destek3 Yorum

Ezel
Porçöz Evyemi Mahvetti!

Porçöz EvyemiMahvetti!

Fatoş
Porçöz Kireç Sökücü Ambalaj Hatası!

Porçöz Kireç SökücüAmbalaj Hatası!

Mahpura
Porçöz Fısfıs Kısmında Bozukluk!

Porçöz FısfısKısmında Bozukluk!

Tuğçe
Porçöz Leke Çıkarmıyor Asla!

Porçöz LekeÇıkarmıyor Asla!

Gülizar