20 Şubat 2024 19:16

Bursa Sur Yapı AVM'deki Popeyes şubesinde her ziyaretimizde personelin ilgisizliğiyle karşılaşıyoruz. Bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum. Personelin saçının açık olması ve hijyen kurallarına uyulmaması nedeniyle ilgili kuruma şikayette bulunmayı düşünüyorum. Baharat isteğimiz önce olumlu karşılandı, ancak daha sonra baharatın olmadığını ve almadan önce kontrol etmemiz gerektiği söylendi. Bölge müdürünün bu konuya eğilerek, Sur Yapı AVM'deki şubenin hizmet kalitesini artırmasını bekliyoruz.

20 Şubat 2024 19:12

Böyle bir isletme ve çalışanlar olamaz ukala hepsi biz kasada arkadaşımla baharatlı patates istedik onlar var dedi sonra patatesi önümüze bırakıp almasaydınız yok bizde dediler böyle rezillik olamaz yüzümüze bile bakamdilar müdürleri ortada yok böyle bir isletme olmasın tap gidaha şikayet ettim gerekenu müdürününüz değil gereken yerler islerini yapsın

22 Şubat 2024 11:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

Bursa Anatolium Popeyes Çalışan Personel

Murat
10 Aralık 2023 17:51
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Sur Yapı Marka AVM Popeyes Şubesi Acil Denetim

11 Temmuz 2024 15:51
Bursa Sur Yapı Marka AVM Popeyes Şubesi Acil Denetim

Melike
17 Haziran 2025 15:27
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
18 Haziran 2024 18:26