Polosmart Uygulaması Kalkmış Ve Özellikleri Kullanılmıyor

Polosmart Uygulaması Kalkmış Ve Özellikleri Kullanılmıyor
Zeren
12 Ağustos 2024 11:531.909

Polosmart tartı aldım. İlk aldığımda uygulamadan yağ ve kas ölçümüne bakabiliyordum. Ancak şimdi uygulama App Store'dan ve Google Play'den kalktı diyor, hiçbir yerden indiremiyorum Polosmart uygulamasını. Bu yüzden de tartının yağ, kas, kemik ölçümü gibi özelliklerini kullanamıyorum.

12 Ağustos 2024 17:55 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

13 Ağustos 2024 15:19

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Tuğçe
Tuğçe
13 Ağustos 2024 02:36

Ben de yeni appi indirdim. Fakat eski ölçümlerime ulaşmam çok mühim acil yardım bekliyorum konuyla ilgili @polosmart

Polosmart Tartım Uygulamada Yok

Hanifenur
Hanifenur
Polosmart
5 Temmuz 2024 10:141.057

Polosmart tartım App Store da gözükmüyor. Uygulama kaldırıldı yazıyor nasıl ölçüm yapacağım. Uygulaması olduğu için almı...

Polosmart Android Uygulama Yok

Elif
26 Ocak 2024 21:391.796

"Polosmart firmasına müşteri temsilcilerinin hızlı geri dönüş ve ilgi alakalarına çok teşekkür ederim dün akşam yazdım bugün dönüş yapıp sorunu çözdüler keşke her firma sizler gibi hızlı geri dönüş sağlayıp yardımcı olsa çok içten teşekkürlerimi sunuyorum ürünleriniz harika çoğu ürününüz bende mevcut"

Polosmart Tartı Uygulaması Bulunamıyor

Ayşe
14 Ekim 2023 10:051.008

Polosmart bodysmart tartısını aldım uygulamasını indiremiyorum, bulamadım. Hangi uygulamayı indirmem gerekiyor yardımcı ...

Polosmart Tartı Uygulaması Bulunamıyor

Tümünü Gör
Polosmart Diş Hekiminin Yanılgısı

Polosmart DişHekiminin Yanılgısı

Yunus
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası Hüsranı!

Polosmart Şarjlı DişFırçası Hüsranı!

Sıla
Polosmart Siyah Ekran Oluştu!

Polosmart Siyah EkranOluştu!

Yasemin
Polosmart Kapanmama Ve Çalışmama Sorunu!

Polosmart KapanmamaVe Çalışmama Sorunu!

Bilge
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası