Polosmart Hoparlörüm Şarj Olmuyor

24 Mayıs 2024 22:46

Polosmart marka hoparlörümü aktif kullanmadığım için kaldırmıştım. Dün çıkarıp kullanmak istediğimde, şarjı az olduğu için şarja taktım ama hiçbir şekilde şarj edilmiyor. Birkaç yerde bu şarj sorununun kronik olduğunu okudum ama doğruluğundan emin değilim. Sonuç olarak ürün şarj olmadığı için kullanamıyorum. Ürünün bütün aksesuarları duruyor. Garanti belgesi de dahil, o yüzden garantiye göndermek istiyorum.

04 Haziran 2024 13:05 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

04 Haziran 2024 13:52

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

04 Haziran 2024 14:00

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Çağrı merkezimiz arayarak iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

06 Nisan 2024 01:42
Harun sonuçtan çok memnun