Polosmart Erkek Kişisel Bakım Seti Kalitesiz Aparat

29 Temmuz 2024 17:071.116

Gratis'ten Polosmart marka pilli PSC24 erkek kişisel bakım seti aldım. İkinci çalıştırmamda takılan aparatlar dağıldı. Bu kadar erken dağılacak bir malzemeyi nereden bulacağız? Cihaz güzel ama aparatları çok kalitesiz. Kargoyla servise göndermeye maddi olarak değeceğini düşünmüyorum.

29 Temmuz 2024 17:21 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

29 Temmuz 2024 17:22

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

29 Temmuz 2024 17:31

Ulaşılmayı bekliyorum

30 Temmuz 2024 08:35

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

22 Şubat 16:53

Merhaba psc 30 Polo Smart erkek kişisel bakım setinin burun ve kulak kılı kesme başlığından yedek var mı, sizden alabilir miyim.

Aldığım Kişisel Bakım Seti Çalışmıyor, Para İadesi Yapılmıyor

23 Ekim 2025 14:51238

11.10.2025 tarihinde Kuşadası Türkmen Mahallesi İ**** i̇nönü Bulvarı No: 11/a adresindeki Gratis şubesinden Polosmart ps...

Polosmart Manikür Seti Şarj Almıyor

29 Ocak 2024 01:362.263

"Teşekkür ederim"

Polosmart Manikür Seti Şarj Almıyor

Polo Smart Manikür Pedikür Seti Çalışmıyor

26 Nisan 2024 14:163.106

Merhaba Şubat ayında BİM'den Polo Smart markasının manikür pedikür setini aldım 3-4 kere kullandım ve gayet iyi çalışıyo...

Tümünü Gör
Polosmart Diş Hekiminin Yanılgısı

Polosmart DişHekiminin Yanılgısı

Yunus
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası Hüsranı!

Polosmart ŞarjlıDiş Fırçası Hüsranı!

Sıla
Polosmart Siyah Ekran Oluştu!

Polosmart SiyahEkran Oluştu!

Yasemin
Polosmart Kapanmama Ve Çalışmama Sorunu!

PolosmartKapanmama Ve Çalışmama Sorunu!

Bilge
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası