Serdar sonuçtan çok memnun

Polo Smart Mouseları Hemen Bozuldu

09 Nisan 2024 15:53

2 adet Polo Smart mouse aldım 1 hafta geçmeden ikisi de bozuldu çağrı merkezine ulaşamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Ürünleri en son kendim tamir etmeye çalıştım o da olmadı, şaka gibi ürünleri aldıktan 1 hafta sora ikisi de bozuldu paramı çöpe atmış gibi hissediyorum

29 Mayıs 2024 10:22

2 adet Polo Smart mouse aldım ürün arızalandığı için yetkili servisle iletişime geçtim incelenmesi için göndermek gerektiği söylendi tarafıma verilen kod ile farklı lokasyonlarda ki MNG Kargo firmasına gittim her gittiğimde ayrı bir sorun yaşadım ve kargoyu almadılar. Kargomu 1 ayı aşkın süre yanımda taşıdım benimle beraber ıslandı resmen hırpalandı iyice, evden almalarını rica ettim onun içinde bir dönüş olmadı. Şükür ki ürünü dün gönderdim, gönderdiğim üründe herhangi bir arıza oluşması ıslanmasından düşmesinden ya da farklı bir problemden dolayı oluşabilecek olumsuz durumları kabul etmiyorum ürünler benimle beraber 4 mevsimi yaşadı resmen. Ürünün değişimini talep ediyorum

15 Nisan 2024 08:32 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

15 Nisan 2024 15:09

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Polo Smart Kablosuz Klavye Mouse Seti Optik Sorunu

30 Mayıs 2024 12:51

03 Şubat 2025 13:39
Gökhan sonuçtan çok memnun

Polo Smart Oyuncu Mouse

Gökhan
30 Ağustos 2023 12:38
"Dönüş yapıp mausun çöp olmasını önledikleri için minnettarım. Teşekkürler..."

25 Ocak 2024 22:34