Dersimli sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Renk: Polisan Boya İle Uyum Sorunu

Yanıltıcı Renk: Polisan Boya İle Uyum Sorunu
22 Kasım 2024 22:49

4 gün önce Polisan dingin gri diye aldığımız 7.5 kiloluk boyamız bildiğiniz açık mavi çıktı. Hiçbir şekilde ne mobilyama uyuyor ne de verdiğimiz emeğe değiyor. Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz. Çünkü boyanın rengi internette gördüğümüzden çok çok farklı.

23 Kasım 2024 19:01

Aldığım dingin gri boya mavi renk çıktı. Ne evime ne de mobilyama uyuyor. Bir de küçük değil 7.5 kilo aldım. Katalogdan beğendim çok hoşuma gitti ama boyayınca hiç alakası olmadığını soyleyebilrim. O kadar emek ve param çöp oldu. Lütfen zararımı karşılayın!

23 Kasım 2024 09:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe ve ürün ismini paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Kasım 2024 20:05

İstanbul Maltepe Polisan dingin gri

02 Aralık 2024 09:18

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

09 Aralık 2024 14:46

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Erhan
Erhan

Bence gayet güzel ve gri duruyor fakat koltuklarınız da gri olduğu için kendi aralarında renk çatışması var. Koltuklarınız daha baskın. Koltuklarınız da gri olduğu için yanlış renk seçimi olmuş maalesef.

Dersimli

Asıl beğendiğimiz renk çok farklıydı. Bu daha mavimsi duruyor. Daha önce de açık gri kullanmıştım ama böyle durmadı duvarimda.

Azize
20 Haziran 2024 19:24