Umut sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 08:34

Polisan sitesinden aldığım glow sprey Polisan boyalar bozuk çıktı. Bunun için WhatsApp iletişim hatlarına mesaj attım aciliyetiniz iletildi dediler günlerce bekletildim kimseden geri dönüş olmadı. Tekrar mesaj attım yine aynı şekilde aciliyetiniz iletildi dediler. Tekrar mesaj attım aciliyetiniz iletildi dediler. Bunları beklemekten iade sürem doldu ürünler elimde kaldı. Bir kişi dahi dönüş yapıp bu sorunu çözmedi. 3 yıldır belki 600 adet glow sprey kullanmış birisi olarak bundan sonra Polisan şirketiyle iletişimimi kesiyorum ve kendilerini kesinlikle gerekli her yere şikayet edip gerekeni yapıyorum kesinlikle bu yapılanı yanlarına bırakmayacağım.

25 Aralık 2023 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

25 Aralık 2023 10:00

Bekliyorum İletişiminizi

11 Ocak 2024 09:31

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

20 Ocak 2024 11:33

İletişime geçip yardımcı oldunuz yerine yeni üründe gönderdiniz peki yeni gelen ürünler için geri mesaj bıraktım yine bir gelişme yok yeni gelen ürünlerde bozuk veya başka bir sıkıntısı var 1 haftadır iade kodu ve ücret talebi bekliyorum hiç kimse dönüş yapmıyor

20 Ocak 2024 11:56
polisanin-bozuk-urun-satisi-yapip-arkasinda-durmamasi-2.jpg
polisanin-bozuk-urun-satisi-yapip-arkasinda-durmamasi-1.jpg

10 gündür neyin yetkilisi bu gerçekten merak ediyorum illaki elimdeki ürünler ile birlikte. Mahkemeye mi gidelim Tüketici Hakları'na şikayet mi edelim elimde 12 tane ürün oldu 12 üründe karışmıyor 3 ürün çöp oldu düzelmesini denerken hala yetkili bekliyoruz

Polisan Tavan Boyası Renk Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Gökalp
08 Ocak 2025 16:09

Polisan İade Paramı Vermiyor

Murat
03 Haziran 2024 15:35
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
21 Ocak 2025 17:21