Polisan Bozuk Sprey Boya

Polisan Bozuk Sprey Boya
19 Kasım 2023 16:241.753
Melih'in Teşekkür Mesajı
1 gün içerisinde iletişime geçtiler sorunumu çözdüler. Süreci, müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı olarak tam bir kurumsal kimlikle yöneten bölge yetkilisi Adnan Bey e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Polisan akrilik sprey boya aldım 3 adet evdeki bazı eşyaları boyamak için boyamaya başladığımda boyanın homojen bir şekilde dağılmadığını fark ettim. Ve ardından içerisinde yarıdan fazla boya olduğu halde sprey uçlarının tıkanıp boya atmadı boyalar bozuk! Diğer spreylerde de aynı sorun var tarihleri geçmediği halde boyalar bozuk! Eşyalar yarım kaldı 3 kutu aldım ama hepsinde aynı sorun var

20 Kasım 2023 17:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

24 Kasım 2023 14:46

1 Aralık 2023 09:13

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Polisan Akrilik Sprey Boyalar Zemine Tutmuyor!

Duygu
Duygu
29 Kasım 2023 09:101.025

Aldığım Polisan marka akrilik sprey boyalar uyguladığım zemine tutmuyor. Ham MDF zemine uyguluyorum ancak dalda dalga ka...

Polisan Sprey Akrilik Boya Tutmuyor

Serap
Serap
20 Nisan 2024 20:391.506

Nalburdan aldığım Polisan mat akrilik siyah sprey boya tutmuyor. Defalarca denememe rağmen olmuyor. Çatlayarak akıyor; y...

Tümünü Gör

Damla
Polisan Mağduriyeti!

Polisan Mağduriyeti!

Atakent
Polisan Boyadan Şikayetim Var!

Polisan BoyadanŞikayetim Var!

Muazzez