Poco X6 Pro Şarj Sorunu

01 Mayıs 2024 09:28

Poco X6 Pro 12/512GB versiyonunu satın aldım. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Telefonun şarjı çok hızlı bitiyor. Oyun oynamıyor veya başka bir işlem yapmıyor olmama rağmen şarjı çok hızlı bir şekilde tükeniyor. %100 şarjdan çıkarıp beş dakika kurcaladığımda şarj seviyesi %92-93'lere düşüyor. Günde neredeyse iki kez şarja takmak zorunda kalıyorum. (İşletim sistemi sürümü 1.0.8.0 unlmıxm)

profile profile

Hasan
Hasan

Poco x6 Pro 12/512 versiyonunu ilk alanlardan biriyim lansman günü siparişi edip Mi Store dan aldım. Telefonun şarjı su gibi gidiyor kullan ya da kullanma ben böyle bir şey görmedim. Poco x3 Pro yu 3 yıl kullandım ondan buna geçtim emin olun x3 Pro daha iyiydi. Hyperos 2.0 a güncelledim ondan sonra daha kötü oldu. Şimdi de şarjı hızlı bittiği gibi yavaş şarj almaya başladı.

Ceyda
Ceyda

Şimdi ben de poco 6x Pro kullanıyorum ama hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım belki sürümden kaynaklı olabilir bende de 12 RAM 512 GB var belki sürümden versiyondan kaynaklı olabilir aynen ben şu an çok oynayan telefonla oynayan birisiyim günde 5-6 saat falan oynuyorum yani o yüzden bana şey yani bayağı bir günde 2 kez veya bir kez beni şarj kurtarıyor ben öyle sorunla karşılaşmadım yani ben çok oynamama rağmen telefon hala yani çok şey olmuyor yani bir şikayetim yok oyun telefon zaten hızlı çalışıyor ama dediğim gibi sürümden kaynaklı olabilir arkadaşlar yoksa normalde PUBG'de falan 90 FPS falan veriyor çok güzel oyunlar oynuyorsunuz yani ama ben kalitesine hayranım yani ama size gelen sürüm ne bana gelen sürüm farklı olduğundan kaynaklı olabiliyor olabilir ama normalde gerçekten çok hızlı telefon şarjda geç bitiyor yani benimki öyle sizinkini bilemem

Emre
Emre

Ne çok yani demişsin be

Ulaş
Ulaş

Aynı sorun bende de var poco X5 prodan geçtim hata etmişim poco X5 pronin şarjı iki güne yakın gidiyordu gecke değişmesiydim bir de üstüne 9 bin tl verdim

23 Kasım 2024 23:56
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

HyperOS Güncellemesi Sonrası Poco X6 Pro'da Hızlı Şarj Tüketimi!

17 Haziran 2025 13:24
HyperOS Güncellemesi Sonrası Poco X6 Pro'da Hızlı Şarj Tüketimi!
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Poco X6 Pro Hayal Kırıklığı

30 Ocak 2024 09:08