Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Poco Cep Telefonları F5 Aşırı Isınma Sorunu

17 Temmuz 2023 13:54

03.07.2023 tarihinde resmi Xiaomi satış sitesi olan mi.com adresinden bir adet poco f5 12/256 sipariş ettim, telefonun teslimatı yapılınca hemen deneyimleme fırsatım olmadı, telefonu 12.07.2023 tarihinden beri yani 6 gündür kullanıyorum ama telefon çok fazla ısınıyor hatta bu sıcaklık elime rahatsızlık verecek şekilde ısınır, arka plandaki tüm uygulamalar kapalı sosyal medyada gezinirken bile telefonun pil sıcaklığı 40 dereceyi buluyor, oyun oynarken daha da fazla ısınıyor 60 FPS de PUBG oynarken yarım saate pil sıcaklığı 44 dereceyi buluyor ve doğal olarak da ısındığı için oyunda takılmalar oluyor ve pil çok ısındığı için de şarjı hızlı tükeniyor, sıvı soğutmalı dedikleri cihaz bu mu gerçekten, diğer kullanıcılarda böyle sorunlar var mı bilmiyorum ama benim cihazın durum bu, o kadar kıt kanaat borca aldığım telefonun haline bak yazık gerçekten çok can sıkıcı, ürün iadesi için sordum müşteri hizmetlerine kutu açılınca iade olmuyor dediler, açmadan nasıl sorunu nasıl fark edeceğiz ki, temsilcilerden yardım bekliyorum.

Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 12:03
poco-cep-telefonlari-iyzicomicom-xiaomi-bir-aydir-ne-parami-ne-de-telefonumu-gonderiyor-1.pdf
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 12:19

13 Mayıs 2024 13:32