Ankara Optimum Mi Store Satış Sonrası Memnuniyetsizliği

07 Eylül 2023 18:00

Optimum mi store dan haziran ayında bir cep telefonu aldım. Temmuz ayında bozuldu, telefonu alırken 1890 lira her şeye karşı kasko güvencesi olduğunu söyleyerek bana cihazı sattılar. Diğer elektronik mağazalarda aynı ürün daha uygunken mi den sırf satış sonrası hizmet alacağım beklentisi ile daha fazla para vererek hem ürün aldım hem kasko yalanına inandım. Tabi dolayısıyla bende memnuniyetle yaptırdım kaskoyu. Temmuzun 10 unda cihazım bozuldu, cihazı aldığım mağazaya gittim kasko şirketine göndereceksiniz biz göndermiyoruz siz göndereceksiniz dediler. Ben de bana verilen telefon numarasından kasko şirketini aradım. Çağrı merkezindeki hanımefendi poliçemin henüz kasko şirketine ulaşmadığını daha sonra yeniden denemem gerektiğini söyledi. Ben böyle üç beş sefer aradım ve nihayet çağrı merkezindeki başka bir hanımefendi kaydı manuel açtığını cebime gelen kod ile gönderebileceğimi söyledi. Belirttikleri şekilde 21 Temmuzda gönderdiğim cep telefonunun ellerine 25 temmuzda ulaştığını posthane kayıtlarından gördüm. Cihazı aldığım mağaza yasal bildirim süresinin 20 gün olduğunu daha fazla sürede bildirim yapılmazsa yasal haklarımın olduğunu bana iletmişti. Ağustosun 15 inde binlerce kez deneme yaptıktan sonra ulaştığım Gulf Sigorta yetkilisi cihazın kasko poliçesinin ellerine ulaşmadığını cihaz hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledi. Benden birkaç gün beklememi rica etti, ben yine bekledim ama yine hiçbir şekilde bana dönüş olmadı. Mi Optimum Ankara mağazası sorunun ne sigortada ne de mağazada olduğunu sorunun bizzat bende olduğunu söyledi (cihazı oradan almakla o kadar hatalıyım ki gerçekten haklı kız). Her neyse Gulf sigortadan bir hanımefendi aradı ve mahkemeye vermemem için özel ricada bulundu iki güne çözüyorum takipçisiyim dedi. Henüz eylül ayı gelmemişti. Cep telefonuma cihazımın kaydının alındığı, sorunun giderilemeyeceği, tarafıma çek düzenleneceği bilgisi ayın 5 inde geldi ve çek bilgisinin ayrıca SMS olarak bildirileceği bilgisi verildi. Bugün ağustosun yedisi olmasına rağmen henüz cep telefonuma bunun bilgisi gelmedi. Gulf sigortadan arandım bilginin mağazaya verildiği söylendi. Mağazayı aradım bize öyle bir bilgi gelmedi dendi. Ayrıca tarafıma belirledikleri çek tutarına garanti ettikleri telefonun yarısını ancak alabiliyorum. Buraya bunları tek tek yazdım ki bir daha kimse Optimum me store önünden geçmesin ve Gulf sigortaya güvenip herhangi bir ürünü kaskolatmasın.

13 Mayıs 2024 13:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 18:04
Poco Cep Telefonları Authorized Servis Center İstanbul Maslak Şikayet Var.
Poco Cep Telefonları Authorized Servis Center İstanbul Maslak Şikayet Var.
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 18:24

07 Haziran 2023 17:40