Poco Cep Telefonları Yetkili Servis Adı Altında İnsanları Mağdur Etmek

28 Ağustos 2023 00:41

Telefonumu 25 07 2023 tarihinde Xiaomi yetkili servis sandığım ve bir süre beni o şekilde kandırmaları sonucu telefonumu Fix Center telekomünikasyon hiz. Bu firmaya garanti kapsamında tamiri için yolladım. 20 gün boyunca telefonunuz test aşamasında denilerek beni beklettiler ve tesadüfen poco X 3 Pro cihazımı onların Genpa servise gönderdiklerini öğrendim. Genpa servisi aradım IMEI üzerinden sorgulattığım zaman 16.08.2023 tarihinde cihazımı iki üst modeli olan poco X5 Pro 5g cihaz ile kutulu ambalajlı bir şekilde onlara gönderen Fix centere gönderdiklerini ve kargo bilgilerini bana verdiler. Ben 28.08.2023 tarihine kadar cihazımı onlardan ısrarla talep etmeme rağmen size dönüş yapacağız deyip beklettiler nihayetinde telefon bir ayı aşkın süredir geldi ve bir de ne göreyim bana ücretsiz olduğunu söyledikleri kargo bedeli 95 TL ve ellerini sürmedikleri işlem yapmadıkları telefonum için ise 200 TL servis bedeli kargo şirketi tarafı aracılığıyla aldılar her şeyi geçtim dedim ki boş ver telefonumu alayım Allah'ından bulsunlar kutuyu açtım bir de ne göreyim jelatini açıp içinden orijinal olan 67 vat şarj aletini almışlar... Yani bu bir hırsı, lik. Tüketici Hakem Heyeti'ne kargo şirketinde çektiğim video elimdeki belgelerle şikayette bulundum yarın ise CİMER'e detaylı yazacağım ve de. Avukatım aracılığıyla savcılıkta hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Ben mağdur oldum. Başkası mağdur. Olmasın.

13 Mayıs 2024 13:32
Halit sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2023 22:13
"Teşekkürler"
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 12:19

24 Mayıs 2023 10:04