Platinumlist Aldığım Bilet Başkasına Satıldı Ve Yedek Bilet İçin Dönüş Yapılmıyor

06 Temmuz 2024 10:24
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“Yeni bileti tarafıma iletildi bugün. Teşekkürler.”

24 Temmuz'da gerçekleşecek olan karsu Harbiye konseri için bileti satın aldım. Ancak, biletimi farklı kişilere satmışlar. Durumu gösteren fotoğrafı aşağıda paylaşıyorum.

Bu sorunu çözmek için iletişime geçtim ve bana ek bir bilet bulmak için koltuk önerdiler. Bu öneriyi kabul ettim fakat hala net bir geri dönüş yapılarak bilet belirlenmedi. Şu anda konsere giriş yapıp yapamayacağımdan emin değilim ve bu belirsizlik beni oldukça rahatsız ediyor.

Acilen bu durumu çözmelerini, bana geçerli bir bilet sağlamalarını talep ediyorum.

Sema
Sema
08 Temmuz 2024 15:28

Yeni bileti tarafıma iletildi bugün. Teşekkürler.

18 Eylül 2024 09:47 (Şikayetten 2 ay sonra)

Feyza
Feyza
Şikayeti Çözüldü

Aldığım Adana Hande yener biletinin koltuk numarası Bubilet ve Biletix de başka numara gözüküyor ben sahneye daha yakın olanı aldım ilk defa sizden bilet aldım pişman oldum ya yarın akşam konser var nasıl düzelecek bu durum

platinumlist-aldigim-bilet-baskasina-satildi-ve-yedek-bilet-icin-donus-yapilmiyor-2.jpg
Erhan
Erhan

Serdar Ortaç konserine bilet aldım 1+1 kampanyası ile gayet başarılı bir site hiçbir sorun yaşamadım.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 11:41

Didem