30 Haziran 2024 03:491.547

P**** U***** danışmanlığı tarafından ödül kazandığım söylendi. Fakat ödülü alabilmem için önce vergi borcu çıktığını ve bunu ödemem gerektiği söylendi. 19.370 ₺ ödeme yaptım.
Sonrasında ise kazanılan ödül miktarının sigortalanması gerektiği söylendi ve 26.770 ₺ para talep ettiler bu ödemeyi de sağladım.
Sonrasında tekrar 39.000₺ ödeme daha yapmam gerektiği söylendi.
Bu ödemeyi yapamayacağını bütçemin olmadığını ilettim ve paranın iadesini istedim.
Fakat paramın geri iadesi yapılmadı.
Para iademin yapılmasını rica ediyorum.
Aksi halde savcılığa ve gerekli makamlara başvuracağım.

1 Temmuz 2024 01:19

Pınar Ulusoy danışmalığı tarafından ödül kazandığım söylendi. Ve ödüle 19.370 ₺ vergi borcu çıktığını ve bu ödemeyi yapmam gerekildiği söyledi. Ödemeyi yaptım akabinde banka masrafları olduğu ve 26.370₺ daha ödeme yapmam gerekildiği söylendi. Bu ödemeyi de yaptım. Dekontlar mevcut. Tekrar 39.000 ₺ para talep ederek paranın sigortalanması gerektiğini söylediler. Ve işlemlerin yasal olduğunu beyan ettiler. Bu ödemeyi yapamayacağımı işlemleri iptali ve gönderdiğim paranın iadesini istedim fakat geri iade sağlamadılar. Dün bu durumu Şikayetvar platformunda yazılı olarak dile getirdim. Ve bugün Pınar Ulusoy danışmalığı tarafından aranarak Şikayetimi geri çektiğim takdirde iade yapacaklarını söylediler. Ve bunun üzerine şikayetimi sildim. Fakat söyledikleri gibi para iademi sağlamadılar. Gönderdiğim dekontlar, bana gönderdikleri Helin Arslan adına ait hesap bilgilerini ve tüm yazşmaları kopyaladım. Yasal haklarımı kullanarak yasal yollara başvuracağım.

İclal
Benzer Şikayeti Var
30 Haziran 2024 13:51

Aynı şeyi benim de dün başıma geldi ben de son evrede durmak istediğimi söyledim ama eğer son evrede durduğum için paramın iade edilemeyeceğini hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler ama başka şikayetlere de baktığımda para gönderen herkes hiçbir şekilde parasına ulaşamamış teşekkür videosu çektirmişler Instagram'da herkese ama paralarını göndermemişler Instagram'da da insanlarla konuştum kesinlikle teşekkür videosu göndermeden isteyip paralarını göndermemişler

Ulusoy Danışmanlık (Pınar Ulusoy) Danışmanlık Şirketinden Yanıltıcı Kupon Şikayeti

1 Temmuz 2024 21:142.007

P**** u*****, 400 TL kuponla 128,000 TL kazandınız diyerek benden parça parça vergi, sigorta ve masraf adı altında yakla...

1 Destek

Ulusoy Danışmanlık (Pınar Ulusoy) Para İadesi Talebi

29 Haziran 2024 20:481.515

Kendileri ile iletişime geçtim, bana video gönderip 130 bin TL kazandığımı ...

1 Destek