Merve sonuçtan hiç memnun değil

Konya Pınar Turizm İle GAP Turu: Hayal Kırıklığı Ve Sorumsuzluk

20 Haziran 2024 22:44

Konya Pınar Turizm ile 16-19 Haziran tarihli GAP turuna katıldık. Tutulan otobüs eski çağdan kalma, klima çalışmadı. Doğunun o sıcağında, halbuki araçlarımız konforlu ve klimalıdır denmişti. Şoför otobüsü aşırı şekilde yavaş kullandı. Araç kendisininmiş sanırım, yakıttan tasarruf yapmak istedi. Araç buzdolabını çalıştırmadılar, su dahi yoktu arabada. Kendimiz su alalım, siz buzdolabını çalıştırsanız dememize rağmen bize aldırış etmediler. Grup programında yazan bazı tarihi yerleri ters güzergah deyip gezdirmediler. Annem, klima çalışmadığı için tansiyon hastası olarak fenalaştı. Kapıyı bari açın dediğimde tur sorumlusu S******* U******, 'Bilmiyor muydunuz buranın sıcak olduğunu?' dedi. Araçtaki su şişeleri 3 gün boyunca toplanmadı. En ufak sorumuzda tur sorumlusu tarafından azarlandık. Serbest zamanda yine tur sorumlusunu aradığımızda bizlere dönüş yapılmadı. Konya Pınar Turizm ve Öget Turizmi seçecekler ona göre seçim yapsınlar. Taahhüt ettikleri hiçbir şeyi yerine getirmediler. Şirket sahibine şikayetimi yazdım, okumadı; aramama dahi cevap vermedi.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Pınar Turizm GAP Turu: Hayal Kırıklığı Ve Saygısızlık

21 Haziran 2024 21:25

Canca Tur Ve Organizasyon Şikayetçiyim

28 Haziran 2023 20:09

Göğüsgeren Turizm Göğüsgeren Isparta Turu

04 Temmuz 2024 15:38
Göğüsgeren Turizm Göğüsgeren Isparta Turu
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Paksoy Turizm Acentesi Pişmanlığı

13 Nisan 2024 16:37