Pimapen'in İlgisizliği Ve Mağdur Bırakması

Pimapen
14 Ağustos 2023 18:0412.431

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi wingar 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

15 Ağustos 2023 00:39

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi Wingar Pimapen Bayii 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri çok kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

1 Destek
15 Ağustos 2023 00:46
Eki aç

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi Wingar 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri çok kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

16 Ağustos 2023 11:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn.Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen

Kapanmayan Pencereler Ve Cevapsız Bayi Hakkında Şikayet

Pimapen
25 Aralık 2025 16:371.532

İstanbul Büyükçekmece’deki Trakyapen bayisiyle Kasım 2025’ten bu yana ciddi sorunlar yaşıyorum. Salon, yatak odası ve ba...

Öne ÇıkanKonular