Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
14 Ağustos 2023 18:04

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi wingar 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

15 Ağustos 2023 00:39

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi Wingar Pimapen Bayii 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri çok kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Sevil
15 Ağustos 2023 00:46
Pimapen'in İlgisizliği Ve Mağdur Bırakması

Tekirdağ Pimapen bayisine evimin bütün PVC doğramalarını ve Hebeschiebe sürme kapı (2 adet) yaptırdım. Ölçüm hatasından dolayı bütün ürünlerde hata yaşadım. En son üretici bayisi Wingar 5 metre sürgülü sistemi duvarı kırarak çıkardı. Yeni aldığım bütün eşyalar (tedbir alınmadığı için) toz içinde bırakıldı. Sürgülü sistemin üstündeki panjur bile takılmadan bırakılıp üst kattaki sürgülü kapı yapılmadan bırakılıp gidildi. Hala bütün evimin kapı pencereleri çok kötü bir şekilde duruyor. Aldığım yanıt hep olumsuz. Pimapen'in birilerini gönderip bu düzeltmeyi yapıp mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

16 Ağustos 2023 11:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn.Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen

Pimapen PVC'nin Buhar Sorunu Ve Su Toplanması

Hamza
17 Aralık 2024 10:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 13:35
Pimapen Pencerelerle Gelen Hayal Kırıklığı!
Çağıl sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Teslimatındaki Sürekli Ertelemeler Ve Güvenlik Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Çağıl
02 Haziran 09:38