Pilsan Oyuncak Aldığımız Bisikletin Kalitesi Ve Satıcı İle Yaşadığımız Sorunlar

Pilsan Oyuncak Aldığımız Bisikletin Kalitesi Ve Satıcı İle Yaşadığımız Sorunlar
24 Mayıs 2024 15:05

Bisiklet, halası tarafından kızıma doğum günü hediyesi olarak alındı ve elimize epey süre sonra geçti. O süre zarfında 'bilindik' ve 'iyi marka' bir sorun çıkmaz diye düşünüldüğü için paketi açılmamış. Ürünün kurulumunu yaptığımızda penguenli baş kısmı çok iyi geçirmemize rağmen tutmuyordu ve aynı şekilde kemeri de. Satıcı ile görüştüğümüzde iade almayacaklarını ve Pilsan'la görüşmemizi söyleyip yönlendirdiler. Pilsan'la görüşmemizde ise yine iade değişim almayacaklarını, satıcıyla görüşülmesini söylediler. Ne yazık ki milyonlar kazanan firma olarak ürününün arkasında durulmadı. İki firma birbirinin üstüne yükledi suçu. Biz de elimizde kaldı diyerek kullanma yolları aradık; vida ile tutturduk, kemerini bağladık vs. Bu sefer de ilk kullanımda tutma yeri sapı dibinden çıkıverdi. Yani koskoca Pilsan nasıl böyle bir ürün sunabilir, şaşkınım. Satıcı nasıl iade almaz, ona da ayrı şaşkınım. Bu devirde para kolay kazanılmıyor. Bu durumu Tüketici Hakları'na kadar götüreceğim. Kızımın hakkını ne milyonlar kazanan Pilsan'a ne de satıcıya yedirtmeyeceğim, helal etmeyeceğim.

24 Mayıs 2024 15:10 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
26 Şubat 2024 17:56
Melike sonuçtan çok memnun

Pilsan Penguenli Kontrollü Bisiklet

03 Haziran 2024 12:54
"İlginiz için teşekkür ederim şikayetim üzerine anında sorunum çözümlendi ve benimle iletişime geçildi. Sorunum tamir edildi ve kargoyla kısa sürede elime ulaştı."

30 Ağustos 2024 20:30
Pilsan Çocuk Bisiklet İade Talebi