26 Şubat 2024 17:561.253

16.02.2024 tarihinde Pilsan fabrika satış mağazasından Cobra elektrikli scooter aldım. 15.02.2024 tarihinde çocuğum aldığım scooter ile kaza yaptı. Sebebi, imalat firmasının kullandığı scooter üstündeki kelepçenin kırılmasıydı. Çocuk yere düşerek yaralandı. Ben fabrikaya giderek bu kelepçenin Ar-Ge çalışmasının olup olmadığını, sağlamlık testinin yapıldığını sordum ve öğrendim ki aynı mekanizmadan şikayetler çok fazla. 'Yeni kelepçe takalım' dediler. Ben de, 'Bu kısım sağlam olmalı ya da ürünü iade alın' dedim. Bana, 'Biz plastik üreticisiyiz, metal değil. Bunu bilerek aldınız' dediler. Sonra kullanıcı hatasını aramaya çalıştılar. Ben, 'Kaza yaptığımız parkın güvenlik kamerası var, boşuna kullanıcı hatası aramayın' dedim. Dedikleri yeni kelepçe ile değişim tamam da, 'Kardeşim, ben bile bile aynı kelepçe takılacaksa çocuğumun sağlığıyla nasıl oynayayım? İade yok, ekstra sağlamlık yok ve suçlu kullanıcı; 8 yaşındaki çocuk' dedim. Bir de dünya markası Pilsan'a güvendim ve aldım.

19 Mart 2024 21:21

Pilsan şirketi sayın yetkilileri, ürün iadesi konusunda yaşanan gecikmeden dolayı mağduriyet yaşıyorum. Ürünü zamanında teslim etmeme rağmen, banka iadesinin hala yapılmadığını üzülerek fark ettim. Bu sürecin hızlandırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Her gün bu konuda bilgilendirme yapacağımı ve tüketicilerin bu durumdan haberdar olmalarını sağlayacağımı belirtmek isterim. İade işleminin gerçekleştiğini burada belirtmiştim ancak şimdi de kredi kartı iadesinin yapılmadığını görmekteyim. Konuyla ilgili acil dönüş yapılmasını bekliyorum. Saygılarımla.

27 Şubat 2024 07:55 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Gerekli incelemeyi yaparak en kısa sürede tarafınıza bilgi vereceğiz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

27 Şubat 2024 16:40

Beni aradılar bir gün önce kesinlikle iade almam diyen müdür bugün iade alacağını söyledi fakat ben kredi kartı 6 taksitle aldığım için 6 taksitle bana geri ödeme olacağını söylediler banka ile ilgiliymiş ben banka müşteri temsilcimi aradım durumu sordum bana iade kesilir beklemeye bilirsin denildi yani bir iade insanın burnundan getirilmez hata firma nın bunu her platformda tüm AR-GE şirketlerinde kanıtlarım benim paramı 6 ay bekleyme pisan

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Taksitli alışverişlerde ekstrede de iadelerde girdi çıktı oluyor her ay ,bu bizimle ilgili değil bankaya sorarız tek seferde işlem olursa öyle yapılır zaten ,ayrıca ödeme ekstrenize aylık yansıyor bize de ödeme aylık geliyor , tamamını ödemediğiniz taksitleri biz geri vermiyormuşuz gibi bir düşünceye kapılmışınız ama durum öyle değil dediğiniz gibi olursa banka olur derse o şekilde işlem yapılacak bizim için fark eden bir durum yok kasıtta yok bu konuda getirirseniz iade işlemi yapılacaktır. Dilerseniz taleplerinizi hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

5 Mart 2024 13:29

Pilsan yetkilileri tarih 05.03.2024 ve bir banka işini bir haftadır çözemediniz sabırla bekliyorum ve her ikigünde yazacağım herkes sizi daha iyi bilsin ben güvendim hata yaptım koca Pilsan a bekliyorum benim bu durumumu çözüme uğraştırana kadar yazacağım selametle

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bankadan genel merkezden dönüş gelmedi maalesef mail atıldı cevap bekleniyor işi kendiniz uzatmaktasınız tamamını ödemediğiniz paranın tek seferde iadesini istiyorsunuz standart dışı bir işlem iadeyi banka yapıyor biz iade talimatı veriyoruz bankaya taksitli ödemelerde ekstrede girdi çıktı olur sizin de bir kaybınız yok bu durumunda ısrarla tek seferde iade talebiniz olduğu için bankadan cevap bekliyoruz maalesef dönmediler, hatırlatma maili de atıldı özel talebiniz için dönüş bekliyoruz Dilerseniz taleplerinizi hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bankadan cevap gelmiştir mesaj olarak size iletilmiştir taksitli işlemlerde taksitli iade olur şeklinde dönüş yaptılar konu bizim dışımızda banka prosedürürdür karar sizlerin takridir . Dilerseniz taleplerinizi hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İade işlemleri 14 gün içerisinde yapılmaktadır sürekli marka karalamanıza gerek yok iadeniz yapılacak merak etmeyin . Dilerseniz taleplerinizi hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Merhaba İşlemleriniz devam etmektedir bu hafta hesabınıza yansır bilginize teşekkürler . Dilerseniz taleplerinizi hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Pilsan’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

20 Mart 2024 16:03

Bugün 20.03.2024 ve daha bankadan iade ücreti kredi kartıma yansımadı neden bekletiliyorum banka yetkilileri Pilsan şirketi dönmedi diye söylüyor neyi bekliyorsunuz daha Pilsan yetkilisi

Pilsan Oyuncak Scooter Ek Yerinden Kırılma

Faruk

"Şikayetimin üzerinden bir gün sonra firma tarafından dönüş yapıldı, kırık parça tarafıma gönderildi ve sorun giderildi. İlgileri için teşekkür ederim"

Pilsan Oyuncak Scooter Ek Yerinden Kırılma

Sefa

Pilsan power Scooter daha 1 yıl olmadan kırıldı. 2024 Ocak ayında amazondan aldığımız, çocuğun da severek kullandığı Sco...

Pilsan Scooter'ın Kırılan Parçaları İçin Yardım Talebi

Fazli

Scooter, aşağıdaki kelepçeden kırıldı ve yanındaki katlanma aparatı olan yeşil çubuk da kırıldı. Yardımcı olabilir misin...

Pilsan Scooter'ın Kırılan Parçaları İçin Yardım Talebi

Tümünü Gör
Pilsan Yedek Parça Sorunu

Pilsan Yedek ParçaSorunu

Levent
Pilsan Eğlenceli Uçaklar Sıkıntılı!

Pilsan EğlenceliUçaklar Sıkıntılı!

Ali
Pilsan Oyuncak Sol Teker Dönmüyor Sorun Var!

Pilsan Oyuncak SolTeker Dönmüyor Sorun Var!

Ahmet
Pilsan 12v Tery Bery Uzaktan Kumanda Çalışmıyor

Pilsan 12v Tery BeryUzaktan Kumanda Çalışmıyor

Cafer
Pilsan Funny Ducks Ördek Oyuncak Bozuk Çıktı!

Pilsan Funny DucksÖrdek Oyuncak Bozuk Çıktı!

Canan
Pilsan Köprülü Ray Seti Hüsranı!

Pilsan Köprülü RaySeti Hüsranı!

Sıla

Öne ÇıkanKonular