Pilot Garage Rize Gündoğdu Şubesinden Şikayetçiyim

06 Mart 2024 11:47

23/02/2024 tarihinde 53 ** **2 plaka sayılı aracıma Rize Gündoğdu'da buluna şubenizde ekspertiz yaptırdım. Aracıma Adana ilinde alıcı çıktı ve bende kurumsal olmanız nedeniyle şubenizi tercih ettim. Aracıma yapılan eksper sonucunda ''v kayışı aşınmış, Triger servis kontrolü önerildi'' şeklinde açıklama yazıldı. Ancak usta tarafından alıcılara bu aracın v kayışı çatlak, trigerinin değişmesi gerekiyor, bu araçla uzun yola çıkılmaz dendi. Aracın trigeri 120.000 km'de 2023 Nisan ayında değiştirildi. Faturaları mevcuttur. Araç şu an 157.000 km'de. Akabinde ustanın söylemlerinden şüphelendiğim için aracı Rize Modern Sanayi sitesinde triger değişimi yapan usta hariç 4 ayrı ustaya gösterdim. V kayışında asla çatlak olmadığını zaten 1 yıl bile dolmadığı için böyle bir şeyin mümkün olamayacağını trigerin kapağının açılmadan yorum yapılamayacağı ancak dişlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi. Gelen alıcılara araçta bir sıkıntı olmadığını beyan etmemiz nedeniyle yol masrafı ve eksper ücreti olarak 7 bin tl ödeme yaptım. Alıcılar haliyle ustanın aracı neredeyse hurdaya çıkarması nedeniyle fiyatı düşürmek istedi. Sonrasında da aracı satın almak için defalarca kez arandık. Bu şüpheli durum üzerine tekrar şubenize gidip eksper yapan ustaya aracı gösterdiğimizi bir sıkıntı olmadığını beyan ettim. Ancak yine ısrar v kayışının çatlak olduğunu aksi durumda eksper ücretinin tarafınca ödeneceğini söyledi. Trigeri göremediği içinde ''ya içinde sıkıntı varsa ben o sebeple bu yorumu yaptım'' şeklinde açıklamada bulundu. Aldığımız paket orta paket olup trigerin içine dair zaten şubenizin hiçbir şekilde sorumluluğu olmayacağı ortadadır. Şubenizde çalışan usta nedeniyle 7 bin tl maddi zararımız yanında satacağımız aracı da satamadık. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ekspertiz no:32476***.

profile profile
12 Mart 2024 12:41 (Şikayetten 6 gün sonra)
21 Mart 2024 11:42

Hakan sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2023 17:45
"Beni genel merkezden arayan Elmas hanıma çok teşekkür ediyorum gayet anlayışlı ve nazik dille yardımcı oldular. Sorunum çözüldü."

Eksik Ve Yanıltıcı Ekspertiz Hizmeti

07 Kasım 2024 10:55
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Pilot Garaj Ekspertiz Firması Müşterisi İle Anlaşmalı Çalışıyor

28 Haziran 2024 13:09
Pilot Garage Pilot Garaj Ekspertiz Firması Müşterisi İle Anlaşmalı Çalışıyor
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporunda Atlanan Ciddi Araç Sorunları Ve Güven Kaybı

26 Haziran 2025 14:14