25 Mart 2024 04:11

Pilot Garage Gaziantep şubesinden satın aldığım araca ekspertiz yaptırdım. Ekspertiz firması bana 1 ay 1000 kilometre garanti verdiğini belirtti. Pilot Garage merkezini aradığımda ise böyle bir durumun olmadığını ifade ettiler. Aracın motorunda vuruntu olduğunu ve bunun motor kulaklarından kaynaklandığını söylediler. Radyatör bölümü ile ilgili olarak ise conta yanmış denilerek, sadece antifriz eklenmesi gerektiği söylendi. Herhangi bir açıklama yapılmadan, ellerindeki 20 sayfalık raporu okudular. Aracı satın aldıktan sonra sadece bir buçuk gün kullanabildim. Servise götürdüğümde su kaçağı olduğu tespit edildi ve aracım 14 gün serviste kaldı. Sonuç olarak araç 90 bin lira tutarında hasar oluşturdu. Ekspertiz hizmeti aldığım firmayı aradığımda ise taraf tutamayacaklarını belirterek savunma yaptılar. 'Kardeşim, kusura bakma ama ben size 5.500 TL neden verdim? ' diye sordum. Çocukluk hayalim olan bu araç, Ramazan ayında gece uykularımı kaçırdı. Yaşadığım mağduriyet sebebiyle gerekli Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım.

25 Mart 2024 03:47

Pilot Garage Gaziantep şubesinden aldığım araca ekspertiz yaptırdım ekspertiz firması Bana 1 ay 1000 kilometre garanti verdi pilot garaj merkezini aradığımda böyle bir şeyin olmadığını söylediler araca sadece motor vurultulu çalışıyor yazdı bunun motor kulaklarından olduğunu söyledi radyatör bölümüne gelince conta yanık diyor kağıtta Bize sadece antifiriz koyun dedi ne bir açıklama var ne de başka bir şey sadece ellerindeki 20 sayfalık kağıdı okudular araca bir buçuk gün binebildim servise gittiğim zaman su kaçağının olduğunu söylediler ve aracım 14 gün serviste kaldı araç 90 bin lira hasar açtı yaptırmış olduğum firmayı aradığımda ise bana abi biz taraf tutamayız diye savunma yaptılar e kardeşim Kusura bakma da ben sana 5.500 TL niye verdim Allah belalarını versin çocukluk hayalim olan araç su ramazan ayında gece uykularımı kaçırdı hiç kimseye tavsiye etmem cani yanan birisi olarak

profile profile profile

Önder sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:08
Rıdvan sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2024 01:38
"Sorunum giderildi. Teşekkürler..."
Muhammed sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2023 11:46
"Elmas hanım yardımcı oldu teşekkürler"
Pilot Garage Hatalı Yanlış Ekspertiz
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Şahinbey Pilot Garage İlgisizlik Yaptığı İşin Arkasında Durmama

24 Temmuz 2024 16:26
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Hatası Ve Ücret İadesi Reddi Mağduriyeti

21 Aralık 2024 14:54