Efe sonuçtan memnun

Pierre Cardin Giyim Pierre Cardin Hatalı Tadilat Ve Müşteri Memnuniyetsizliği/Mağduriyeti

30 Ağustos 2024 13:06
Efe'nin Teşekkür Mesajı
“Desteğiniz için teşekkür ederim”

Pierre Cardin İzmir Selway mağazasından aldığım takim elbisemin pantolonunun tadilatı tam üç kez yapıldı, ilkinde ne bel ne de paça daraltılmış gibiydi. İkincisinde ölçü alan A**** bey e boyum belli kilom belli belimden düşmesin paçası dökümlü olmasın dememe rağmen gelen pantolonda bel konusuna girmiyorum ama pantolon o kadar kısaydı ki 184 birine gülersiniz. Artık gerildik azıcık
da pay bırakmışlar. 3. Seferde çocuğa yetişeceğim için aldım bu sefer olmuştur. Artık diyerek ama evde denediğimde bir paçası diğerine göre kısa ve yine çok kısa olduğunu gördüm. Yepyeni çok güzel bir takim elbise alıyorsunuz etiketi üzerinde yapılsın diye gittiğinizde 3 kez saçma sapan bir durumla karşılaştığınızı hayal edin. Her defasında daha kötü bir sonuçla karşılaştım. Belirttiğim ölçülere rağmen güzelim pantolonun paçası çok kısa kaldı. Çalışanlar da tepkileri ve sözleriyle desteklediler, ancak A**** beye ulaştıklarında "Beyefendi nasıl istiyorsa öyle yaptım" diyerek sorumluluktan kaçındı. Bu pantolonu ve daha önceden aldığım başka bir takim elbisenin ölçüsünü ben almadım, ben kesmedim ve ben dikmedim. Tamamen sizin kusurunuz yüzünden ben takim elbisemi kullanamadığım gibi bir de tadilat yapıldığı için bir şey Yapamayız cevabıyla karşılaştım. Bu süreçte, mağazanın profesyonellikten uzak tavırlarıyla karşılaştım ve hiçbir çözüm sunulmadı. Müşteri memnuniyetine önem vermeyen bu davranışlar karşısında oldukça rahatsızım ve mağazanın hatasını kabul ederek çözüm sunmasını talep ediyorum. Ben bu takım elbiseyi beğendim para ödedim ve aldım ölçüyü alan mi suçlu kesip diken mi? Bu sizin içinizde çözeceğiniz bir şey, takim elbisemin pantolonunun teminini istiyorum. Bu yazıyı mağazanızda yöneticinizle görüşebilir miyim dediğimde yardımcı olmadığınızda beni çaresiz bıraktığınızda yazacağımı söyledim, CİMER'e ve size de göndereceğim. Tadilat günlerindeki saat belli açın kamera görüntülerini izleyin dinleyin ne demişim ne olmuş Biraz omurgalı olalım ve müşteriyi suçlayacağınız bir şey yokken suçlamak yerine yamuk yumuk ve kısa yaptığınız pantolonu/takim elbiseyi temin edin. Teşekkürler

11 Eylül 2024 04:56

En başta iletiye rağmen bizden kaynaklı bir sorun yok diyerek dönseler de ölçüyü alanın ve makası tutan elin ben olmadığımı beni suçlu duruma düşünmelerinin doğru olmayacağını ve kendileri için bir sorunun başlangıcı olacağını ilettim. Göz var izan var benim bir suçum yok pantolon mahvolmuş bir uzunluktaydi. Sağ olsunlar yenisini temin ettiler. Teşekkürler...

14 Ekim 2024 07:12

Desteğiniz için teşekkür ederim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Pierre Cardin Giyim Tadilat İzleri

17 Eylül 2023 21:59

14 Ocak 2025 13:35
Nuret sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 16:00
Resul sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 13:55

16 Mayıs 2024 17:12