Orkan sonuçtan çok memnun

Pidem Restaurant Viaport Şubesi Setcard Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

18 Mart 2024 22:22
Orkan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi, alaka ve konuya yaklaşımınız için çok teşekkür ederim bu kadar hızlı dönüş ve çözüm beklemiyordum açıkçası. Teşekkür ederim.”

İstanbul Pendik Viaport şubenizde iftar için gittik. Setcard'ın geçtiğini öğrendiğimiz için orada iftar açmak istedik. Siparişimizi verdikten sonra ödemeyi Setcard ile yapmak istedik. Ancak kasadaki çalışan, cihazın şarjının olmadığını söyledi. Şarj olunca ödeyebileceğimizi belirttik fakat sonra bozuk diye nakit ve kredi kartı talep edildi. Ezana 15 dakika kala üzerimizde nakit veya başka bir kart olmaya bilirdi. Neden bir uyarı levhası veya yazısı konulmadığını anlamıyorum. Neden zor durumda bırakılıyor müşteri. Ayrıca bozuk olduğunu düşünmüyorum; bu durumun kasıtlı yapıldığını ve şubenizde sürekli yaşanan bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne bir uyarı yazısı ne de bir bilgilendirme levhası bulunuyor. Bu durum kabul edilemez.

19 Mart 2024 08:51 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili müşteri ilişkileri birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

Orkan
Orkan
19 Mart 2024 11:23

Gul sonuçtan memnun

04 Nisan 2024 21:42
"Sonsuz teşekkürler"
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 18:19

Setcard İle Ödeme Sorunu Nedeniyle Sipariş Verememek Ve Mağduriyet