Piano Yapım Oyunculuk Ajansının Mağduru Oldum

25 Aralık 2024 14:46

Piano Yapımcılık, öncelikle bana mesaj yoluyla ulaştı. İlk başta şüphelendim ancak aynı gün içinde tekrar arayıp Liva Otel adında bir yerde buluşacağımızı ve seçildiğimi söyleyerek otele çağırdılar. Otele çağırıldığımda, D** adında bir bayan benimle görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede, oyuncu olacağımı, birçok filmde ve reklamda rol alacağımı, birçok büyük ajansa oyuncu sağladıklarını ve online'dan eğitim alarak benim de oyuncu olacağımı söyledi. Benden eğitim ücreti istedi ancak üzerimde nakit para ve kredi kartım olmadığını, bu ücreti sadece rol almaya başladığımda ödeyebileceğimi ilettim. Lakin kendisi bunu kabul etmeyip senet ile yapabileceğimizi söyledi. Ben senet ile işlem yapmayacağımı birçok kez belirttim ancak kendisi, görüşme sürem dolduğunu söyleyerek ya imzalayacağımı ya da buradan elim boş gideceğimi belirterek beni senedi imzalamaya ikna etmeye çalıştı. Kendisine birçok farklı ödeme yolu sundum ancak kabul etmedi. Bu şekilde insanların yanıltıldığını söyledim ancak kendisi, yanıltılan kişilerin internet üzerinden ulaştıklarını, canlı görüşme yapmadıklarını söyleyerek saçma sapan şeyler anlattı. Bir anlık gaflete düşerek imzayı attım ve şu anda evime icra geldi. Senet karşılığında hiçbir şey almadım, almak da istemedim ancak şu an beni icraya vermişler. 6600 TL olan senet, faizle birlikte 8.377 TL olmuştur. İtiraz etmeyi düşünüyorum. Bu konu nereye kadar gidiyor arkadaşlar, aynı durumda olan kişiler nasıl bir sonuca ulaştınız?

Saadet

Anlattıkların aynısı banada oldu senedi imzalarken cayma süreniz 15 gün dediler aradım iptal etmek istediğimi söyledim ama dinlemeyip tehdit ettiler Zoom'dan eğitim göreceğimi ve parayı ödememi istediler hiçbir şekilde eğitim almadım bugün evime icra geldi yarın dava açmayı düşünüyorum siz nasıl sonuç aldınız

Tuğrul

Instagram'da grubumuz var oradan mağdur kişiler ile iletişime geçiyoruz

Piano Yapım Ne Eğitim Ne Belge, Sadece Hayal Kırıklığı!

18 Aralık 2024 21:54

21 Ocak 17:14
Yanıltıcı Hizmet Anlaşması Ve Hukuki Tehditler
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Piano Yapımında Sözlerin Tutulmaması

02 Mart 09:06