Philips Tıraş Makinesi Oynar Başlık Arızası

Philips Tıraş Makinesi Oynar Başlık Arızası
Ahmet
24 Nisan 2023 17:51

25/11/2022 tarihinde Philips seri 5000(S5585) marka bir adet oynar başlıklı tıraş makinesi aldım. Bugün makinenin oynar başlık kısmını temizlemek için açtım. Bir oynar başlıktaki sakalı kesen kısımda başlığa yapışan kaynaklı kısım yerinden ayrılmış. Karşıyaka'da Philips yetkili servisi SEZEL'e gittim. Ustada kaynağın ayrıldığını gördü. Bu garantiye girmez dedi. Bu arıza benden kaynaklanmıyor. Yeni makine. Kaynak hatalı yapılmış ve yerinden ayrılmış. Ayrıca takım olarak 3 adet birden geliyor ve 620 TL. Tutuyor. Halbuki benim bir oynar başlığım arızalı. Ayrıca benden kaynaklanmayan imalat hatasını neden ben ödeyeyim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. O da garantide değil diyerek kendi hatalarını bana yüklemek istedi. Yıllardır Philips kullanırım. Gerçekten böyle büyük bir firmanın kendi hatalarını kabul etmemelerine inanamadım. Bu konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmeye karar verdim.

27 Nisan 2023 20:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, 31.07.2023 itibariyle www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi