Philips Saç Düzleştirme Cihazı!

23 Eylül 2023 14:18

Media Markt'tan Philips bhs520/00 saç düzleştirme cihazı satın aldım. Ancak kullanmak için çalıştırdığımda 5. Dakikasında 180 derecede dışı o kadar çok ısındı ki tutarken elim yanıyordu. Üstelik düzleştirici 230 dereceye kadar çıkabiliyor. Bunun üzerine ertesi gün iade etmek için Media Markt'a götürdüm. Ürün kusurlu olduğundan iade hakkımın olduğunu söyledim. Ancak ısrarla Philips yetkili servise göndermem gerektiğini ve onlardan iade edilmeli diye cevap gelmedikçe iade edemeyeceklerini söylediler. Ben de mecburen kabul ettim. Yetkili servisten gelen cevap ise dış kabini ısınıyor, cihazın ısı dereceleri normal şeklinde oldu. Bu nedenle mağaza iade almadı. Yetkili servisin içerisinde çelişkili bir şekilde dış kabini ısınıyor demiştir. Düzleştiricinin dışını tutmadan nasıl cihazı kullanabiliriz? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Cihazı 230 derecede kullanmak istesem patlamayacağının garantisi yok. Açıkça kusurlu olan bir ürünü nasıl iade edemiyorum? Cihazı iade etmek ve ücretini geri almak istiyorum. Bu konuda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu da yaptım.

26 Eylül 2023 13:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetlerinizin için bize ulaşabillirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

23 Ocak 2024 14:16

Düzleştirici Sorunu Ve İlgisizlik