Mert
05 Ağustos 01:45

Merhaba, 27.01.2024 tarihinde Kocaeli/Gebze Gebze Center Media Markt'tan aldığım Philips marka Neopix Prime 2 ev projeksiyonu problemlidir. İlk kutuyu açıp kurduğumda merceğinde leke mevcuttu. Servise gitti. İlerleyen zamanlarda ise Netflix, Youtube gibi programlar açılmamaya başladı. HDMI girişi ise laptopa bağlandığında bazen açılıyor, bazen açılmıyor. Açıldığında ise donmalar mevcut. Fabrika ayarlarına geri sıfırladığımda durum yine aynı ve normalde kullandığım güncelleme kayboldu (en son sürümdesiniz diyor ama değil, çünkü o sürümde değildim ve o zaman da en son sürüm diyordu) ve cihazın sol alt köşesinde bulanıklaşma mevcut, diğer kısımlarında problem yok. Media Markt servise gönderdiğimde, servisin verdiği cevap cihazda sorun yok! Bu cihazın değişmesini veya iadesini talep ettim, ilk aldığımın ertesi günü ve Media Markt kabul etmedi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Lütfen bu cihazın ikinci servise gidişi ve cihazda aynı problemler mevcut, cihazı kullanamıyorum. Gereği yapılmamıştır. Gerekli videolar ve fotoğraflar mevcut.

PHILIPS Media Markt'tan Aldım Philips 7000 Serisi Robot Süpürge

14 Eylül 14:24

Philips Kırık Ürün Ve İmalat Hatası Mağduriyeti

Elif
13 Eylül 23:29

Philips Tıraş Makinesi Ve Servis Sorunu!

Durmuş
13 Eylül 18:31
Philips Tıraş Makinesi Ve Servis Sorunu!

PHILIPS Ev Aletleri Philips Avent Biberon Hava Kabarcığı

Nur