Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Lazer Epilasyon Aleti Hayal Kırıklığı

Philips Lumea Lazer Epilasyon Aleti Hayal Kırıklığı
Gülsüm
04 Aralık 2024 15:00

25 Eylül 2024'de Ankara Kızılay AVM'deki Media Markt'dan Philips Lumea marka lazer epilasyon aleti aldım. Cihaza 12999 TL. Para ödedim. Fakat cihazı ilk kullandığımda 1. Aşamada cihaz iki seans arasında 3 dakika. Bekleme yaptı. Seri atışları saniyeler içinde yapmadı. Hatta 5. Aşamada cihaz sadece 3 atış yaparak 5 dakika. Bekledi. Yani cihazı verimli kullanamadım. Tüm vücudumdaki istenmeyen tüyleri Philips'in lazer cihazıyla temizlemem imkansız göründü ve yapamadım. İlk seansta cihazı 20dk. Kullanabildim. Neyse dedim. Araştırdım cihazı daha önce kullananlarda böyle bir sorun olmadığını, yıllardır aynı marka cihazı sıkıntısız ve seri atışlarla kullandıklarını söylediler. Cihazı ikinci defa 20 gün sonra sadece 30 dakika. Kullandım. Yine aynı sorunlar yaşadım. Fakat 30 dakika. Sonra cihaz sadece hava üflemeye başladı. Yahu ben depremzedeyim. Kişisel bakım için güzellik merkezlerine artık para ödemek istemediğim için bu cihazı bin bir umutla ve maddi fedakarlıkla aldım. Uğradığım hüsran. 13000 TL'min hiç olduğuna mı yanayım umutlarımın kararmasına mı yanayım? Cihazı bugün servisine verdim ama ilk kullanımda sorun yaşadığım cihazı bana Philips tamir etse ne etmese ne? Philip yetkili servisi lütfen bugün (04.12.2024) Osmaniye Philips servisine verdiğim cihazı orijinal, seri halde çalışan iyi bir ürünle değiştirin. Bana bozuk cihazınızı sattınız. Aldığımda sorunlu olan cihazı lütfen tamir edip göndermeyin! Bundan sonra da Philips marka ürün almayacağım. Sayın tüketiciler sizlere de Philip'sin lazer epilasyon aletini almanızı önermiyorum.

İrem
İrem

Merhaba, birebir aynı sorunu yaşıyorum. Bir sonuç alabildiniz mi? Şu an cihazınız serviste mi?

Derya sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Lazer Epilasyon Aleti Çalışmıyor

Derya
12 Haziran 2024 16:41

Sinem
21 Ağustos 2025 17:54
onarimdan-hasarli-donen-cihaz-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
04 Kasım 2024 16:54