Sultan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Lazer Cihazı Kendiliğinden Kapanıyor

14 Eylül 2024 18:38

Philips Lumea Prestige SC2007 model lazer cihazım çalışır durumdayken atış yapmaya başlayınca kendiliğinden kapanıyor. Dördüncü seviyeye geldiğinde de aynı şekilde hiç atış yapmadan da kapanıyor. Sebebini anlamıyorum üç senedir kullanıyorum, garantisi bitti. Philips bu konuda yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Cihazı severek kullanıyordum etkisi çok iyi ama bu sorunu bir aydır yaşıyorum ve cihazı kullanamıyorum lütfen yardımcı olun.

04 Kasım 2024 01:38

Philips Lumea SC2007 model lazer epilasyon aletim neden olduğunu bilmediğim bir şekilde çalışmıyor. Düzenli kullanıyordum sorun yoktu en son kullanmak istediğimde bir atış yaptıktan sonra kapandı şarjı olduğu halde. Daha sonra denediğimde bir derecesine getirdiğimde atış yapmadan kapandı ve çalışmıyor. Philips yetkili servisine götürdüm garantisi bitmişti ve sorunu anlattığımda bir şey yapamayacaklarını alt kasasının açılmadığını ve bu yüzden sorunu bilemeyeceklerini söylediler. Resmen çöp dediler. O kadar sık kullanmadım bile. Bir yanıt istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

04 Kasım 2024 01:43

Hiçbir şekilde cevap alamadım gerçekten hayal kırıklığı bir marka.

Philips Lumea Lazer Makinesi Çalışmıyor

Selin
21 Ekim 2023 20:48
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Cihazım Garanti Bitince Arızalandı, Çözüm Bekliyorum

Nesrin