Philips TV Siyah Görüntülerde Renk Tonlaması Değişiyor

29 Ocak 2024 11:21

TV 4 aylık Philips marka 50 pus 8007 model LED'li ve D-Smart bağlattım. Ancak şu şekilde bir sorun ile karşı karşıya kaldım: siyah ve koyu olan görüntülerde siyah tonlarda beyaz renk patlaması gibi bir renk değişimi yaşanıyor. Yani siyah renklerde aniden simsiyah olup sonra renk açık tona dönüyor. Renk ayarlarında bir sorun olabileceğini düşündüm ve standart yaptım, tonları değiştirdim ama düzelme olmadı. Film moduna geçince düzelme gözlemlendi ancak bu sefer de renkler soluk ve canlılığını yitirmiş gibi görünüyor. Kutuyu kontrol ettirdim ancak bir sorun olmadığı söylendi. Hatta sorunun HDMI kablosundan kaynaklanabileceği belirtildi. Servise gittim, iyi bir marka aldım fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Acaba HDMI girişlerinde bir sorun mu var, yoksa sorun kutu ile mi ilgili? Philips ile ilgili hiçbir şey anlamadım, o kadar para verdim ve aldığımdan beri yardımcı olan olmadı. E-posta gönderdim ancak aldığım yanıtlar hep aynı. Bu olay hakkında yardım bekliyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorum.

29 Ocak 2024 13:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 12:53

Philips TV LED Değişim Sonrası Ekran Kalitesi Düşüyor

Hillnur
04 Ağustos 2023 14:08

PHILIPS TV Philips 50PUS8807 Yeşil Ekran Sorunu

16 Mayıs 2024 19:44
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
22 Temmuz 2025 03:18