İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Kendiliğinden Kapanması

Philips TV Kendiliğinden Kapanması
04 Şubat 2024 00:18

Ben ismail ö****. 02.02.2024 tarihinde satın aldığım Philips Ambilight TV'nin sürekli olarak kendiliğinden kapanmasıyla ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. TV'nin aldığı bu ani kapanma kararı, kullanım deneyimimi ciddi şekilde olumsuz etkilemektedir.

Bu sorunu çözmek için defalarca denememe rağmen, TV'nin neden kendiliğinden kapandığını anlamakta güçlük çekiyorum. Sorunun donanımsal ya da yazılımsal olabileceğini düşünerek çeşitli yöntemler denedim, ancak sonuç alamadım. Bu noktada, Philips Ambilight TV'nin bu tür bir sorunu çözebilecek bir teknik desteğe ya da çözüme ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Sorunun giderilmesi için bir teknik servis görevlisiyle iletişime geçmek istiyorum ve gereken desteği sağlamanızı talep ediyorum. Ayrıca, TV'nin sürekli kapanması nedeniyle yaşadığım rahatsızlık ve bu durumun ürününüzün kalitesine olan güvenimi sarsması nedeniyle bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

Bu konudaki yardımınızı ve çözüm odaklı yaklaşımınızı bekliyorum. Sorunun en kısa sürede çözülmesini umarım.

05 Şubat 2024 14:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Şubat 2024 12:28

Hiçbir çözüm ile şu an olmuş karşılaşmadım. Süreç çok yavaş ilerliyor. Sıfır cihazın arızalı olmasına aklım almıyor

21 Ekim 2024 21:46
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ambilight TV'de Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

05 Ekim 2025 23:52
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Kapanma Açılmama Şikayeti

26 Nisan 2024 10:56