Philips TV Kanallarda Sinyal Yok Hatası Vermekte!

24 Nisan 2024 14:5122.459
Hamit
23 Nisan 2024 18:44

Videoda da baktığım gibi TRT kanallar ve Beyaz TV gibi kanalar çekmemekte sinyal yok hatası vermekte. Kanal listemi güncellememe rağmen bir türlü düzelmedi. Diğer kanallarda herhangi bir sorun yok.

24 Nisan 2024 15:51 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

Hamit
24 Nisan 2024 20:30

Cevabınız yetersizdir. Ben sorunun sinyalle alakalı olmadığını size bildirdim. Aynı zamanda güncellemeler vs gibi bana gönderdiğiniz makalelerin hepsini kendim zaten yaptım. Bana gerekli çözümü sunmak yerine makale atmayın.

Yorumlar(11)

13 Haziran 17:41

Sorunun çözümünü bulabildiniz mi acaba

11 Ağustos 2025 02:14

Bende de yeni bir sorun peydah oldu, Android bölümden TV izlemeye geçince ( canlı TV) kafayı yemeye başladı la'net TV. Görüntü yok ses var, hiçbir kanalda görüntü yüklemiyor. Ayarlardan yeniden başlat yapıp düzeltiyorum. İkrah ettim artık

8 Ağustos 2025 12:00

Hamit bey merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba? Televizyonu aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum bende.

16 Ağustos 2024 05:36

Aynı sorun bende de var bende hiçbir kanal göstermiyor, açıp kapatınca bir kaçı geliyor ama birkaç dakika sonra yine gidiyorlar. Ne yapmalıyım, yetkililerde ilgilenmiyor diyorsunuz.

Kemal
Şikayeti Çözüldü
1 Temmuz 2024 11:32

Hamit bey sorununuz çözüldü mü aynı sorunu herkes gibi maalesef bende yaşıyorum

9 Mayıs 2024 00:30

Sorunu çözebildinizmi bende de aynı problem var beyaztv ve TRT 1 HD açılmıyor

Philips 58pus8507 Televizyon Panel Değişim Ücreti Aşırı Yüksek

19 Mayıs 17:53624

Philips marka 58pus8507 model televizyonumu yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. 2023 yılı Kasım ayında kurulumu yapıldı, t...

Philips 58pus8507 Televizyon Panel Değişim Ücreti Aşırı Yüksek

Tümünü Gör
Philips TV Şerit Hatası Var

Philips TV ŞeritHatası Var

Sevgi
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

PhilipsTelevizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih
Philips Marka TV Pişmanlığım Oldu