Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Kanallarda Sinyal Yok Hatası Vermekte!

24 Nisan 2024 14:51
profile profile profile
23 Nisan 2024 18:44

Videoda da baktığım gibi TRT kanallar ve Beyaz TV gibi kanalar çekmemekte sinyal yok hatası vermekte. Kanal listemi güncellememe rağmen bir türlü düzelmedi. Diğer kanallarda herhangi bir sorun yok.

24 Nisan 2024 15:51 (Şikayetten 59 dakika sonra)
24 Nisan 2024 20:30

Cevabınız yetersizdir. Ben sorunun sinyalle alakalı olmadığını size bildirdim. Aynı zamanda güncellemeler vs gibi bana gönderdiğiniz makalelerin hepsini kendim zaten yaptım. Bana gerekli çözümü sunmak yerine makale atmayın.

Yorumlar (10)

Serdar
Serdar

Bende de yeni bir sorun peydah oldu, Android bölümden TV izlemeye geçince ( canlı TV) kafayı yemeye başladı la'net TV. Görüntü yok ses var, hiçbir kanalda görüntü yüklemiyor. Ayarlardan yeniden başlat yapıp düzeltiyorum. İkrah ettim artık

Eda
Eda

Hamit bey merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba? Televizyonu aldığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum bende.

Maalesef çözülmedi.

Sedat
Sedat

Aynı sorun bende de var bende hiçbir kanal göstermiyor, açıp kapatınca bir kaçı geliyor ama birkaç dakika sonra yine gidiyorlar. Ne yapmalıyım, yetkililerde ilgilenmiyor diyorsunuz.

Hamit

Ben hala yetkililer ilgilensin diye bekliyorum. Antenci çağırdım antende bir sorun yok dedi ona rağmen kabloyu değiştirdim belki çözülür diye yine çözüm yok.

Kemal
Kemal
Şikayeti Çözüldü

Hamit bey sorununuz çözüldü mü aynı sorunu herkes gibi maalesef bende yaşıyorum

Hamit

Maalesef çözülmedi ve hiçbir şekilde iletişime geçmediler

Sorunu çözebildinizmi bende de aynı problem var beyaztv ve TRT 1 HD açılmıyor

Sezgin

Aynı durumu yaşıyorum TKGS den kanal tarattırıyorum TRT 1hd ve Beyaz TV HD yayın açılmıyor sizde de durum aynı zannedersem

Hayır çözülmedi maalesef Philips hiç İlgilenmedi

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi İçinde Bozulan TV İçin Philips'ten Dönüş Alamıyorum, Mağduriyet Yaşıyorum

Şükrü
09 Ağustos 2025 00:15