Büşra sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 01:10

Philips 50PUS7303/12 marka model TV miz 3. Yılında siyah ekran sorunu 4. Yılında da ekranda renkli çizgiler sorunu verdi. Durup dururken TV de renkli çizgiler çıktı. TV nin tozunu bile ayrı bezle alıyorken duvara sabitlenmiş herhangi bir şekilde hasar görmemiş yerinden bile kıpırdamamışken bu sorunu vermesi tamamen üretim hatasıdır. Araştırdığımızda herkes Philips TV için ekran sorunundan şikayet etmiş. Kronik bir cihaz sorunu. Servisi panel yanmış dedi 10 bin tl ücret istedi. Hiçbir şey yapmadığımız cihaz hata veriyor üstüne 10 bin tl ücret isteniyor. TV nin ücretsiz tamirini talep ediyorum. Talebime geri dönüş olmazsa bütün mecralarda şikayet hakkımı kullanacağım. Yasal yollara başvuracağım. Bu nasıl bir istir ki bu kadar unlu ve güvenilir bir marka ürününün arkasında durmuyor. Philips ten bir çözüm bekliyor ürününün arkasında durmasını istiyorum. Bir TV yi de 4 yildan fazla kullanamayacaksak Yazıklar olsun

09 Eylül 2023 12:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Eylül 2023 13:39

Ever buradan bunu yazmış olmanız sanki şikayeti çözüme ulaştırmış havası veriyor. Kusura bakmayın ama mail de sadece garanti suresi bittiği için yardımcı olamayacağınızı ve teknik servisle görüşün diye yazmışsınız. Bu cevap beni tatmin etmedi kusura bakmayın. Ben kullanıcı hatası olan bir TV yi yaptırmaya çalışmıyorum. Durup dururken ekranında çizgiler çıkan ürününüzün arkasında durmanızı bekliyorum.

Nalan
Nalan

Merhaba benim de televizyonum seninki gibi aynısı ekran kararma yapıyoruz siz kendi televizyonunuzda çözüm bulabildiniz mi veya yaptırdınız mı ne kadar maliyet gidiyor

Büşra

Maalesef yenisi aldık Philips hiçbir şey yapmadı konuyla ilgili

02 Haziran 2023 08:05
Suhenda sonuçtan hiç memnun değil

Suhenda
02 Ağustos 2023 23:40
Philips TV Ekran Arızası
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV 4 Yıl Olmadan Bozuldu

25 Mayıs 2023 17:44