Şerif sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 12:59

Kasım indirimlerinden 49.499 TL değerinde 11.999,75 TL indirimli olarak ekte faturası eklenmiş olan Philips 65pml9008/12 ürününü 17.11.2023 tarihinde internet üzerinden adrese teslim şeklinde sipariş no:35371522 ile sipariş ettim. 18.11.2023 tarihinde ürün kutusu hasarsız olarak eve teslim edildi. Ürün teslimatını yapan yetkililerden kurulum için iletilen telefon numarasından 20.11.2023 tarihinde Çoşkun Elektronik yetkili Philips ve TLC yetkili servisinden kurulum hizmeti için randevu oluşturduk.

Kurulum 20.11.2023 tarihinde Çoşkun Elektronik personeli tarafından kutusu açılarak yapıldı. Kurulum sırasında aşağıda fotoğraflarla tespit edilen kusurları belirtmiş olmama rağmen, kurulumu yapan personelin yetkisinin ürün iptaline yetmediği gerekçesiyle kurulumun iptal edilerek ürünün değiştirilmesi talebimizi kurulum için gelen personel evimizdeyken 0530 493 5*** numaralı Çoşkun Elektronik genel merkez ve teknik servis WhatsApp uygulaması üzerinden fotoğraflama yapılarak kendilerine ilettiğimiz halde TV'de bulunan kusurların normal olduğunu ve yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını belirterek internet alışverişi olması sebebiyle iade talebinin internetten yapılabileceği bilgisini vererek adresimizden ayrıldılar.

Aynı gün İstanbul Forum Media Markt şubesi TV bölümü personelleri ile yaptığımız görüşmede fotoğraflarla tespit edilen kusurları belirttiğimizde TV'nin iade edilmesi gerektiği ve kusurlu olduğu bilgisi tarafımızla paylaşıldı. Philips servisi tarafından TV'de bulunan ve aşağıda fotoğrafları videosu bulunan kusurların normal olması: 1.paslanma, ışık sızması, bulutlanma, gölgelenme ve eşit olmayan parlaklık olarak da bilinen arka ışık dengesizliği, 2.panel ile çerçeve arasındaki boşluk, 3.ölü piksel ya da panel içinde toz olmaması, 4.akıllı telefonların TV'ye bağlanamaması.

30 Kasım 2023 14:11 (Şikayetten 1 saat sonra)
30 Kasım 2023 15:07

Belirtmiş olduğum mail adresine ve tarafıma herhangi bir mail ve bilgi aktarımı sağlanmamıştır. Yanlış beyanda bulunmayın mevcut ve muhtemel müşteri için olumsuz imaj yaratıyorsunuz

04 Aralık 2023 12:18

Philips Coşkun elektronik tarafından oluşturulan kaydımıza istenmeden TV kulurumu yapan personel evimize gelerek TV nin kusurlarını fotoğrafladı. Hiçbir resmi evrak kayıt takip no yazılı belge vermeden evime gelip fotoğraf çekip gitti. Philips markası Türkiye'de sahadaki servis hizmeti kurumsallıktan ve profesyonellikten gerçekten çok uzak bir noktada.

11 Aralık 2023 04:18

21.11.2023 de belirttiğim problemle ilgili Philips tarafından 11.12.2023 tarihinde 20 gün olmasına rağmen herhangi bir dönüş yok. Markanın iletişime geçmesi için görüntünün komple gitmesini bekliyoruz

14 Aralık 2023 11:57
Kusurlu Philips TV Ve İade Sorunu

Philips TV ve TP Vision Tarafından yapılan açıklamada video ve resimlerde gördüğünüz kusurların Philips in endüstriyel standardı olduğu açıkça belirtilmiş olup muhtemel Philips TV tercih edecekler için bilgilendirme niteliğinde olsun karşılaşacağınız benzeri kusurların ve üretim hatalarının tamamı bizim üretim standardımız budur şeklinde savuşturuluyor. Normal kabul edilen Kusurlar 1 panel ve çerçeve arasında boşluk 2 panel bulutlanma ve ışık sızmaları 3 panel 2 ölü piksel ve panel içi toz 4 Apple telefonların ve Windows Bilgisayarlarla kablosuz ekran yansıtma özelliğinin çalışmaması 5 çalışma sırasında ısınmaya bağlı seslerin çıkması

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 15:51
Media Markt Philips Servisi Ayıplı, Hatalı TV'yi Kabul Etmiyor!
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:31
Philips TV 75pus8848 Işık Sızması
Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 21:21
philips-tv-philips-ve-media-marktin-el-ele-verip-beni-magdur-etmesi-1.pdf

Berkant
08 Şubat 2024 20:37
PHILIPS TV Philips Yetkili Servis Onarım Hatası Sonucu Ekran Çatlaması
PHILIPS TV Philips Yetkili Servis Onarım Hatası Sonucu Ekran Çatlaması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tanıtım Ve İade Reddi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

04 Ekim 11:04