Günay sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 13:34

Philips series 5000 hda/61 ınox Philips Türk kahvesi makinesi, çoklu kahve yaptığınızda fincanlara doldururken kahve dışarı dökülüyor. Dışarı dökülmesiyle birlikte köpüğü de gidiyor ve her yer kahve oluyor. Cezvenin tasarımı hatalı Philips markasına güvenip aldık. Ürünü değiştirme zamanım geçti. Cayma Hakkımı kullanmak istiyorum. Dediğim zaman kabullenmiyorlar. Kahve nasıl pişirilir tarife geçiyorlar. Dalga geçer gibi.

31 Ekim 2024 09:22 (Şikayetten 7 gün sonra)
31 Ekim 2024 12:03

Günay Hanım/Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için iletişim merkezi üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Esra sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 09:06
Olga sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 04:21

Philips Kahve Makinesi: Hayal Kırıklığı Ve Tasarım Hatası

14 Kasım 2024 15:40
Güldar sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 5000 Seri Türk Kahve Makinesi Alınmamalı, Kahveyi Yakıyor!

30 Eylül 2024 14:46

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri