Elif sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürge 1 Ay Dolmadan Aşırı Gürültülü Çalışmaya Başladı

13 Aralık 2023 15:56

Philips robot süpürge servisi, ekim ayında Teknosa'dan sessiz diye aldığım Philips marka robot süpürge 1 ay dolmadan aşırı gürültülü çalışmaya başladı. Arada bazı yerleri silerken es geçmeye başladı. 25 Kasım tarihinde Teknosa'ya götürdüm ve servise değişim talebi ile yönlendirdik. 1 hafta içinde sonuç gelir dendi. 6 aralıkta servis olarak gönderilen günden elektroniği aradım. Bu hafta sonu sonuçlanır dendi. 8 aralıkta tekrar aradım önümüzde ki hafta dendi ve cihazın nesi var bilgi verilmedi. Ve bu arada beni servisten arayan soran olmuyor. Aradığımda bilgi sorduğumda ters ters cevap veriliyor, kaydımı bulamıyorlar. Her defasında Teknosa'dan aldığım bilgileri sözlü ya da WhatsApp'tan atmam gerekiyor. WhatsApp'tan atınca da dönüş yapmıyorlar. Bugün 14 Aralık ve halen ne arayan ne cihaz hakkında bilgi veren yok.

19 Aralık 2023 20:34

19 Aralık 2023 20:47

Gurultulu çalışmasından dolayı değişim. Talep ettim. Servis hiçbir bilgi vermeden cihazı ev adresime kargo yaptı. Ve üzerine cihaz düzgün çalışmaktadır diye belirtmişler ama belli ki çalıştırılmamış bile. Ekte ki videoda ne kadar gurultu çıkarttığını görebilirsiniz. Teknosa bilgi veremiyor servis bilgi vermiyor ürünümün değişim suresinden kaynaklı iade sürem doldu. Philips firmasından bu kadar duyarsız ve ürününün arkasında duramamasını anlamıyorum. Sessiz robot dinleyin ne kadar sessiz.

22 Aralık 2023 16:38 (Şikayetten 9 gün sonra)

Kubra sonuçtan memnun

10 Eylül 2024 01:16
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 19:47
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 12:56

Philips Ev Aletleri Philips Robot Süpürge