Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 18:30

17 Eylül 2023 tarihinde Teknosa'dan Philips HD9867/90 model Airfryer satın aldık. Ancak yeni doğum yapmış olduğum için ürün hakkında önceden araştırma yapma fırsatım olmamıştı. En son çıkan model olduğu için bu ürünü tercih etmiştik. Yeni doğum yaptığım için ürünü o dönemde kullanamadım. Üç aydır aktif olarak kullanmaya çalışıyorum, ancak her kullanımda, evde yangın çıkmışçasına tüm odalara, kapı kapalı olmasına rağmen banyo ve tuvalete kadar duman ve koku yayılıyor ve saatlerce bu koku geçmiyor.

Patates, börek, kırmızı et, tavuk, köfte, biber, patlıcan ne pişirirsem pişireyim dördüncü dakikadan sonra inanılmaz bir duman ve koku oluşuyor. Ailem ve arkadaşlarım farklı model Philips Airfryer cihazları kullanıyor ve cihazları iki-üç yıllık olmasına rağmen hiç koku ve duman problemi yaşamıyorlar. Ürünü teknik servise götürdük ama bu modelin kesinlikle hatalı üretildiğini düşünüyorum. Buradaki diğer şikayetleri incelediğimde duman ve koku için normal denildiğini gördüm, ancak bu yaşadığım durum normal bir duman değil. Piyasadaki bu modelin tüm Airfryer cihazlarının toplatılması gerektiğine inanıyorum.

30 Nisan 2024 19:16 (Şikayetten 46 dakika sonra)
30 Nisan 2024 19:26

Otomatik yanıt ile dönüş yapmak yerine keşke markanızın imajına yakışır şekilde tüm şikayetleri inceleyip dönseniz. Ürünü zaten belirttiğiniz şekilde temizleyerek kullanıyoruz ancak bu duman bebekli bir evi aşırı rahatsız eden bir durum ve ne yaparsak yapalım geçmeyen bir sorun. Philips marka olan bu Airfryer kesinlikle üretim hatası. Kullanıcı şikayetleri göz önünde bulundurularak bu cihaz incelenmelidir. Paramın iadesini ya da ürünün değişimini talep ediyorum.

Yorumlar (7)

Asli

Burçin hanım merhaba THH den gelen cevabı benimle paylaşırmısınız rica etsem

Asli

Merhaba bende aynı sorunla karşı karşıyım gerçekten aşırı rahatsız ediyor evde küçük bebeğim var kullanamıyoruz gerçekten pişman oldum aldığıma iade edebildiniz mi?

Tuğçe

Merhaba, hayır iade edemedim. Bebeğim olduğu için de THH süreçleri ile ugrasamadim. Ürün elimizde kaldı yani ne kullanabiliyoruz ne atabiliyoruz.

Burcin

Bende aynı sorunu yaşıyorum. İade edebildiniz mi?

Tuğçe

Bize de servisten bugün dönüş oldu, kullanıcı hatası dediler. Rezistansının değişmesi gerekiyormuş, 2400 TL onarım bedeli istediler. Yıllardan beri Philips marka farklı model Airfryer kullanan tanıdıklarım var hiçbirinde sorun yok ama bu modelde hep tüketici hatası olarak sorun çıkıyor. Biz de Hakem Heyeti'ne gideceğiz. Sizin tarafta gelişme olur ise paylaşabilir misiniz rica etsem?

Ben servisten red aldım. THH ye başvuru yaptım. Beklemedeyiz 😢

Tuğçe

Maalesef iade edemedik. Şu an ürünümüz serviste ve incelemede. Umarım tamir edilir diye dua ediyorum param çöpe gitmesin diye ama sonuç alamazsak tüketici heyetine başvuracağım. Bu model olan herkes aynı sorunu yaşıyor 🤦🏼‍♀️

Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 12:00
Aylın sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 16:20

Philips Airfryer Kullanımı Sırasında Yoğun Duman Sorunu