Murat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servisinde Bitmeyen Sorunlar

30 Ekim 2024 14:30

2023 model 2008 Allure paket araçta eller serbest modunda arıza oldu ve çalışmamaya başladı. Aracın garantisi olduğu için Haramidere Erdemir yetkili servisine götürdüm. Araç önce 2 gün serviste kaldı. Yazılımın tekrar yüklendiği, 36 saat sonra aktif olacağı, eğer düzelme olmazsa aracı tekrar getirmem istendi. Araç 36 saat sonra düzelmedi. Tekrar randevu alarak aynı servise götürdüm. Bu sefer araç serviste 4 gün kaldı. 4 günde arıza tespiti yaptıklarını, aracın anten ve kapı kollarının değişmesi gerektiği, parçaların yurt dışından geleceği söylendi. Parçalar gelince arayıp tekrar randevu verdiler. Aracı 3. kez götürdüm, bu sefer araç 9 gün yetkili serviste kaldı. Söyledikleri parçalar değişti ama yine sorun düzelmedi ve araç sorun giderilemeden bana teslim edildi. Yurt dışından beyin sipariş ettiklerini, gelince tekrar bana randevu vereceklerini söylediler. Söz konusu parça gelince tekrar randevu verildi. Beyin değişikliği yapıldı fakat araç yine düzelmedi ve araç sorunu giderilemeden tekrar bana teslim edildi. Şimdi fabrikadan haber bekliyormuşuz, ne zaman haber gelir ise 5. kez aynı arıza için servise götüreceğim. Bu süreçte Peugeot’dan hiçbir destek alamadım. Resmen aracı sattılar ve kaçtılar.

22 Kasım 2024 11:20

Garantisi olmasına rağmen ne yapabildiler ne mağduriyetimi karşıladılar. Peugeot da garanti yalandan ibaret. İlla dava açacağız.

05 Aralık 2024 23:44

Hiçbir gelişme olmadı. İlgilenen yok.

Fatih
Fatih

Merhaba, Bende 2 gündür aynı durumdan muzdaribim sorununuz çözümlendi mi bilgi verirseniz sevinirim.

Peugeot 2008'de Sürekli Arıza Ve İkame Araç Sorunu

Tülin
28 Mayıs 2025 16:11
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
16 Mart 2024 01:51