Utkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 20:14

Ben Ö**** Y****, 07.01.2024 tarihinde Peugeot Bipper aracımla İzmir ilinde maddi hasarlı trafik kazasına karıştım. Özel serviste parça tedariği nedeniyle bekletildim. Bu arada ben yine İzmir Kahyaoğulları Peugeot servisine giderek sorunlarımı anlattım. Servis hasar sorumlusu, 'Bizde parçalar İstanbul'da görünüyor. Oradan temin ederiz,' dedi. Ben de çekici vasıtasıyla 24.02.2024 tarihinde aracımı Kahyaoğulları Peugeot servisine getirdim. Bu arada tekrar ekspertiz raporu hazırlandı. Fransa'dan parça tedariği yapılacağını söylediler. Ara sıra bilgi sorduğumda parça beklediklerini beyan ettiler. 1 ay içinde parça geldi ama her gittiğimde aracımı dışarıda gördüğümde, 'Bugün içeri aldıracağım,' dediler. Tekrar tekrar her seferinde aynı şekilde cevap aldım. 'Sen hiç merak etme, Kurban Bayramı'na her türlü yetiştirip teslim edeceğim,' dedi. Ben de kurumsal firma olduğu için inandım ve güvendim. Ancak tekrar 07.06.2024 tarihinde gittiğimde aracımın dışarıda aynı şekilde durduğunu, hiçbir şey yapılmadığını görünce kandırıldığımı, oyalandığımı anladım. Kurban Bayramı tatiline yetişemeyeceği, 6 aylık mağdur olmam nedeniyle ilgililerin mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

05 Ekim 2024 17:03

07.01.2024 tarihinde Peugeot Bipper aracımla İzmir ilinde maddi hasarlı trafik kazasına karıştım. Özel serviste parça tedariği nedeniyle bekletildim. Bu arada ben yine İzmir Kahyaoğulları Peugeot servisine giderek sorunlarımı anlattım. Servis hasar sorumlusu, 'Bizde parçalar İstanbul'da görünüyor. Oradan temin ederiz, ' dedi. Ben de çekici vasıtasıyla 24.02.2024 tarihinde aracımı Kahyaoğulları Peugeot servisine getirdim. Bu arada tekrar ekspertiz raporu hazırlandı. Fransa'dan parça tedariği yapılacağını söylediler. Ara sıra bilgi sorduğumda parça beklediklerini beyan ettiler. 1 ay içinde parça geldi ama her gittiğimde aracımı dışarıda gördüğümde, 'Bugün içeri aldıracağım, ' dediler. Tekrar tekrar her seferinde aynı şekilde cevap aldım. 'Sen hiç merak etme, Kurban Bayramı'na her türlü yetiştirip teslim edeceğim, ' dedi. Ben de kurumsal firma olduğu için inandım ve güvendim. Ancak tekrar 07.06.2024 tarihinde gittiğimde aracımın dışarıda aynı şekilde durduğunu, hiçbir şey yapılmadığını görünce kandırıldığımı, oyalandığımı anladım. Kurban Bayramı tatiline yetişmedi. Tekrar tekrar aramalarım sonuçsuz kaldı telefonlarıma cevap verilmedi, çok nadiren cevap verildiğinde çeşitli içi boş bahaneler ile oyaladılar. Sonuç da bana aracımı 13.07.2024 de teslim ettiler. Siz okuyucular kaza tarihinden itibaren 9 ay geçti ve bu arada ikame araç istememe rağmen servis araç vermedi Ayrıca toplum ve arkadaşlarım tarafından da dolaylı yoldan da nasıl bir servis buldun ki aracını yaptıramadın diye alay edildim Peugeot Kahyaoğlu servisine vermeyin 9 aylık mağdur olmam nedeniyle ilgililerin mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Peugeot Kahyaoğulları'nda 2 Aylık Bekleyiş Ve İlgisizlik

Hande
03 Aralık 2024 17:12

22 Temmuz 2024 12:41

Peugeot 3008 Elektrik Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan Gecikme

Bozan
15 Temmuz 2025 14:11
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
05 Mart 2024 15:05