Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 5008 Kronik Sorun

Şakir
18 Eylül 2023 13:12

Benim şikayetim Peugeot genel merkezine. 2019 model 1.5 Dizel 130 beygir 5008 aracımı sıfır almıştım. Garantisi hala devam ediyor 39.000 km'de. Aracım son bir yıl içerisinde Van daki yetkili servisine yaklaşık 8 kez gitti. Bunlardan son beş tanesi aracın çekiş kuvveti nde azalma sebebiyle oldu. Partikül filtresini ve yanında birkaç parçasında değiştirdiler. Aracımı her götürdüğümde aracınız kontrol edildi ve sürüşe hazırdır denildi. Ancak benim aracımdaki çekiş düşüklüğü bir miktar düzelme olsa da hala devam ediyor. Aracımın fabrika verisinde 0-100 ü 10 saniye yazmasına rağmen benim aracım 20 saniyede 100 km hıza ulaşıyor. Yokuşlarda araba çekmiyor. Bununla ilgili genel merkeze ulaşmama rağmen ve son iki servis kayıtında genel merkezle görüşmeli olarak aracımı yapmaya çalıştılar ancak yapamadılar. Beni her hafta genel merkezden arayıp şu an çözüm sürecindeyiz diyerek bezdirme politikası uygulanıyor. Araç değişimi teklif ettim kabul etmediler. Benim şikayetim Van daki yetkili servis değil genel merkezedir. Mağdurum garantili olan aracımın eski performansına kavuşturulmasını veya bedelsiz araç değişimi talep ediyorum. Bu yapılanlar Peugeot gibi büyük bir firmaya yakışmıyor. Yeni araba alacak insanlar bu firmanın bu davranışlarını göz önünde bulundursunlar.

Selim

Km, aynı sorun bende de oldu, araba da çekiş düşük ve bazen yokuşlarda bayılıp duman atıyor, siz çözüm buldunuz mu

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Stellantis Peugeot Türkiye - Peugeot 5008

Furkan
06 Ağustos 2023 19:48
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servisinde Ruhsat Kaybı Ve Tekrarlayan Mağduriyet

Ümit