Peugeot 408 Koltuk Masaj Ve Radyo Sorunu

Günce
Günce
10 Mayıs 2024 01:4811.768

Peugeot 408 gt 2024 yılı sıfır aracımda yolcu koltuğu masajı çalışmıyor ve radyoya açılmıyor hatta tıklanmıyor bile. Masajda mod değiştirilmiyor hep kedi patisi moduna atıyor ve açılmıyor. Radyo da aynı şekilde anten bağlantısı yok diyor ve hiç çalışmadı aldığımdan beri. Çok ciddi mağduriyet yaşıyorum, düzeltilmesini talep ediyorum. Sizlerden yaşayan oldu mu?

Yorumlar(13)

Ümmühan
Ümmühan
2 Nisan 2025 17:27

Günce hanım merhabalar bahsettiğiniz problemin aynısını yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi nasıl bir süreç geçirdiniz?

Ufuk
Ufuk
3 Kasım 2024 12:50

Bende de sol ön koltuk kedi patisine alıyor ve masaj çalışmıyor yeni başladı bu sorun sizin sorun düzeldi mi

29 Ağustos 2024 15:03

Ayrıca bakımdan sonra sağ cam rüzgar sesi almaya başladı, servis randevum olmasına rağmen, bu servis randevusu sadece radyo için geçerli, bu işlem için extra bir randevu daha alın deyip gönderdiler. Randevu aldığımda ne yapılacağını sorduğumda, gerçekten ses geliyor mu diye kontrol sürüşüne çıkacaklarmış ve izolasyon yapacaklarmış, yani bilindik bir sorun, ben keyif için söylemiyorum, ilginç olan araç ilk 15bin bakımına kadar hiçbir sorun yok, çok ilginç?

29 Ağustos 2024 14:57

2023 sıfır 408 aldım, ilk bakımdan sonra araç radyo antenine ulaşamıyor diyor. Servise gittim illa randevu, aldık randevuyu ve 2 saat sonra aracın 3 gün kalması gerekiyor, araç tavanını sökmemiz lazım dendi. Kullanmaya engel teşkil etmediği için ikame araç ta veremeyiz deniyor. Bende bir dahaki bakımda yaptırmaya karar verdim. Ama giriş soketlerini kontrol ettiklerini bile düşünmüyorum. Ayrıca ikame araç vermemeleri PSA guruba yakışmadı, radyo dinleyememek benim özgürlüğümü kısıtlamaktır. Ayrıca araç tavanı sökmek nedir kardeşim. Aynı konu Avrupa'da olsa PSA bir üst modeli hizmetinize veriyor. Bence Türkiye PSA servisleri PSA ya her türlü masrafı abartarak ve insanları mağdur ederek kazanç elde etmek için elinden geleni yapıyor

Kaan
Kaan
18 Temmuz 2024 02:14

Evet benim arabamda oldu yolcu tarafı masaj çalışmadı daha önceki arabamda da oluyordu bende artı akü kutup başını söküp taktığımda çalıştı ama araba bütün her şeyi sıfırladı arıza falan yakıyor 10 dakika sürdükten sonra düzeliyor isteyen deneyebilir ben böyle bir çözüm buldum kendim size kalmış denemesi

12 Haziran 2024 01:35

Merhabalar, bende de aynı sorun var araç daha 256 km de 3 gün lük. Yolcu koltuğu normalde çalışıyor du artık çalışmıyor? Sorunu çözebildiniz mi?

Peugeot 408 Gt Ekran Açılmama Sorunu

Tunahan
Tunahan
23 Ocak 2024 21:4822.323

6 Ocak 2024 tarihinde aldığım 408 GT aracımın ekranı keyfine göre açılıyor veya açılmıyor. Koltuklarda masaj özelliği va...

1 Yorum

Yeni 408 GT'de Sürekli CarPlay Bağlantı Sorunları Yaşıyorum

Hasan
Hasan
6 Şubat 2025 13:0310.355

2024 model 408 gt satın aldım bayiden. Aldığım ilk günden beri CarPlay sorunu yaşıyorum. Önceleri kablosuz bağlanıyordum...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot Kilit Sorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008 BagajKapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot Ümitköy GöralSıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan