Peugeot 408 Ekran Kapanma Sorunu

Hüseyin
18 Temmuz 2024 15:26

Merhaba Peugeot kullanıcıları. 2024 model sıfır kilometre 408 Allure bir araç aldım. Araba daha 1000 kilometre olmadan ekranları tamamen gitti. Aradan 1 ay bile geçmeden bütün ekranlar gitti, yolda öylece kaldık. Derhal aldığımız bayiye gittik. Bayideki servisteki çocuk ilgilendi ve sonuç olarak şuraya geldik: "Abi bunlar oluyor. Bazen sıcaktan oluyor. Ekran kendini korumaya alıyor. Cihaz bazen de Apple Car özelliği olduğu için Apple aktivasyondan kaynaklı oluyor. Biz de bunun farkındayız. Peugeot'dan yeni güncelleme ve yazılım bekliyoruz." gibi laflar söyledi. E peki dedim, ben yoldayken bu olacaksa ne yapabilirim? "Abi kenara çekeceksin, 10-15 dakika bekleyeceksin, soğuyacak. Sonrasında kendi bir daha tekrardan normale döner. Dönmezse ne yapacağım?" "Akünün kutup başını çıkaracaksın, takacaksın abi." diyor. E kardeşim, koskoca yani 1.800.000 liralık, 1.900.000 liralık araba, sıfır araba böyle olacaksa... Sonuçta Arabistan çöllerinde kullanmıyoruz biz bu arabayı. Ne diye alıyoruz ki onu anlayamadım. Yani güzel kardeşim, anlayacağınız daha uzağından yakınından geçmem. Şaka gibi:(((((

profile profile

Ercan

Hocam maalesef bu tür sorunlar var. Aracınızın Güncellemelerini takip edin ve varsa serviste güncelleme yaptırın. Faydası olabilir.

Can

Merhaba, Sorun devam ediyor mu acaba? Çözebildiniz mi sorunu?

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
13 Nisan 13:26
Peugeot 3008 İle Sürekli Sorunlar Ve İlgisizlik
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
03 Ağustos 2024 01:07