Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 308 Deri Direksiyon Soyulmasında Aracının Arkasında Durmuyor

Peugeot 308 Deri Direksiyon Soyulmasında Aracının Arkasında Durmuyor
Erkan
20 Şubat 2023 22:51

2016 model Peugeot 308 Claşsiç Edition Plus aracımın deri direksiyonunda aşırı derecede soyulmalar mevcut aracım daha 60bin kilometrede ve bu durumu Peugeot Türkiye'ye dile getirdiğimde de 50 bin km'de idi fakat Peugeot Türkiye direksiyon değişimi için yardımcı olmadı.

İlk aracımdan son aracıma kadar hep Peugeot marka aracım oldu ve yakınlarımada peugeotu tavsiye ederek onları da Peugeot 'lu yaptım ama bu direksiyondaki olumsuz durum beni markaya karşı artık olumsuz düşündürüyor en azından direksiyon değişimi yapılıp mağduriyet giderilebilir.

09 Mart 2023 21:08

60 bin kilometredeki aracımın deri direksiyon simidi soyuluyor deri kalitesinin düşük olmasından dolayı üretim hatası olarak ücretsiz değişim sağlanmıyor nilkar Peugeot servisinden bu konuda yardim talep ediyorum Peugeot markasının ve nilkar servisinin bu konuda mağdur etmeyeceğini düşünüyorum

Ek
09 Mart 2023 21:07