Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
27 Ağustos 2023 15:30

2020 model Peugeot 308 aracım mevcut. Aracımı aldığım günden itibaren bütün bakım ve sorunlarım için Ankara ABC Peugeot bayisini tercih ettim fakat 3 yıldır tercihlerimde yanıldığımı gösteren bir bayi oldu kendileri. 14 Ağustos 2023'te aracımı servise teslim ettim, bana 15 Ağustos 2023'te aracınızı yapılmış olarak teslim alacaksınız dendi fakat araç gittiğimde hiçbir işlem yapılmadan serviste park ettiğim yerde duruyordu. Zorla servis kısmına kendim girip ustaların ilgilenmesini sağladım.

Araçla ilgili şikayetlerimden birisi ön takımdan ses gelmesi idi. Usta başına ya z rot ya da motor kulağından ses geliyor dedim tabi ilgileniriz dediler fakat yaptıkları tek işlem yağlamak ve gevşeyen somonları sıkılaştırmak olmuş ve bunu da yaptık. Sorun gözükmüyor diyerek bana geri teslim ettiler. Fakat daha bayinin önündeki kasisten geçerken yine ses yaptı.

Temmuz ayında aynı bayiden ön disk balataları değiştirdim herhangi bir sorun olursa getirin dediler ve balatalardan ses geldiğini söyledim. Usta başı abi bu normal yeni balatalar artık böyle deyip geçiştirdi. Koskoca firma böyle geçiştirebilir mi? Ben orijinal parça takılsın diye 12.000₺ para ödeyerek disk ve balata alıyorum karşılığı yeniler artık ses yapıyor. Ben bugün bayiye gidip sıfır araba alsam o da mı böyle ses yapacak? Kimi yanıltıyorsunuz?

Diğer bir sorunum kapı kolu ve kol dayama kısmındaki kumaşların renk değiştirdiğiydi (resimlerde de mevcut). Bunu yaklaşık 3-4 ay önce söylemiştim, çok bilmiş ustalarınız detaylı temizlik yaptırın geçer dedi. Son servis ziyaretimden önce detaylı temizlik yaptırdım fakat yine geçmedi. Servise tekrar talepte bulundum fakat bu seferde garantiye girmiyor dediler. Ben bu araca 120.000 km'ye kadar ek garanti aldım. Bu garantiye ne giriyor?

Şoför ve yolcu havalandırma mazgallarının alüminyum kısımları düştü (resimlerde mevcut). Buna kullanıcı hatası dediler. Ben bunları kemirecek değilim. 2 tane 2 cm'den küçük alüminyum parçayı nasıl tedarik edemiyorsunuz? Parasıyla tedarik edeyim dedim, komple havalandırma değişecek dediler ve her biri için 3.000₺ para istendi.

Genel merkezinizden a*** diye bir arkadaş şikayetim üzerine aradı ve sorunlarınızla ilgili geri dönüş sağlayacağım dedi fakat 1 hafta geçti hala dönüş yok. Bu nasıl bir vurdumduymazlık? Hani müşteri memnuniyeti anlayışınız nerede sizin?

Peugeot 2008 Model Araçta Sürekli Sorunlar Ve Garanti Problemleri

13 Mayıs 2025 01:11

Erdinç
14 Şubat 2025 13:43
Peugeot Servisinde Yaşanan Sorunlar ve Eksiklikler
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
06 Haziran 2023 21:28
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Şubat 2024 00:02